Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jogos, ha elvárom a barátnőmtől, hogy minden nap legyen főt étel az asztalon?
"Vérszagra gyűl a feminista vad"
Amúgy ezt magatok közt kéne megbeszélni, mert biztos voltak előzetes elképzeléseitek az együttélés mikéntjéről és ostobaság volna feltételezni, hogy mindenki pont ugyanúgy képzel el benne mindent.
Mármint főtt ételre gondolsz? :)
Kicsit túlkombinálod, egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve főznie valamit. Vannak egyébkent hozzávalók, vagy van pénze hozzávalókra?
Mi mindketten tudunk főzni, általában felváltva szoktunk vagy közösen, kinek mikor van kedve. Mondjuk én szeretek főzni, de néha nincs kedvem egy hosszú nap után, vagy pl 40 fokos melegben a tűzhely mellett izzadni. Olyankor rendelünk valamit, összedobunk valami gyors kaját, bár én alapból szeretek főzni, és a párom is. Beszéld meg vele, lehet őt is zavarják az elvárások, előttem szólónak is igaza van, lehet egy kaját 2-3 napig is enni, vagy esetleg te is főzhetnél, vannak ilyen fagyasztott termékek is amiket gyorsan össze lehet dobni, vannak finomak is azok közül.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!