Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jogos, ha elvárom a barátnőmtől, hogy minden
nap legyen főt étel az asztalon?
Ez a kettőtök dolga megbeszélni. Én attól akadnák ki, ha minden nap főtt étellel tukmálna a párom. Pedig tud főzni. Nekem havi egyszer elég levesből. Hetente össze dob valamit, az is bőven elég. Ez mindig a pártól függ. Azért azt ne várd el, hogy napi 4-5 órát konyhatündért játszon.
2016. júl. 17. 12:56
Elvárni nem jogos, de megkérheted rá. Tudod, a kedves kérések előbb célt érnek, mint az elvárások. Megbeszélheted vele, hogy ez mekkora segítség lenne a részéről, neked mennyire jólesne, ha ilyen módon törődne veled, ha meg jól főz, akkor dicsérheted is, hogy örülnél, ha gyakrabban ehetnéd a főztjét. Így nem kötelességnek fogja megélni, hanem jó eséllyel önszántából igyekszik majd a kedvedre tenni. Te pedig gondold is komolyan, hogy nem elvárásokat támasztasz felé, hanem a segítségét kéred. Ha nem akar főzni rád, akkor meg így jártál. Oldjátok meg másképp.
2016. júl. 17. 13:04
Én szeretek nagyon főzni, de az azért kiakasztana, ha a páromnál az elvárás lenne, hogy én állandóan főzzek rá. Szivesen megcsinálom, ha szépen megkér, sőt, általában akkor is, ha nem kéri, de nekem sincs hozzá mindennap kedvem, főleg mikor nagyon meleg van. Beszéljétek ezt meg, de ha ilyen hangnemben kéred, amiből látszik, hogy nálad ez elvárás felé, akkor inkább elfogod venni a kedvét.
2016. júl. 17. 13:04
14/19 anonim válasza:
Az neked alap dolog. Ti mi a fészkes fenéért vagytok ezen a földön?
2016. júl. 17. 13:11
Hát nem tudom.
Szerintem év közben ő is ugyanannyit "dolgozik" mint te.
Elvégre nap közben az egyetemi órákon ül, otthon meg még tanul is rájuk (legalábbis normál ember ezért jár egyetemre), emellett gondolom kiveszi a részét a háztartásból.
Te meg "csak" dolgozol, meló után azt csinálsz amit akarsz, szabadidőd van, nem úgy mint neki. Neki a nyári szünet a "szabadidő" ami neked munka után van, ha nagyon szigorúan vesszük.
Hagyd már egy kicsit pihenni. Oké, heti 2-3x főzhetne valamit, de kérd meg rá, emellett nem vagy már csecsemő, el tudod látni saját magadat is.
2016. júl. 17. 13:29
Mi közöd hozzá, hogy csinál e valamit? Ő beleszól, hogy te mit csinálsz? A saját dolgaiddal törődj az övét meg hagyd meg neki.
2016. júl. 17. 16:10
Eltartod? Max akkor lenne jogos. Még nyáron is.
2016. júl. 17. 16:10
Te mit csinálsz egyébként otthon? Gondolom neki főzni kéne, te meg takarítasz. Ugye jól sejtem? Mi az, hogy jogosan elvárod? Ki ő?
A rabszolgád, a házi cseléded? E
Én 2 Naponta főzök, bár a te meglátásod szerint talán nem is kéne, ugyanis dolgozom, de ha a párom elvárná ezt, azt hiszem, egy kicsit pipa lennék!
2016. júl. 17. 21:59
19/19 Kovács Csaba Tamás válasza:
ha szakácsnak akarod tartani akkor hamar a zsíros kenyérnél fogod magad találni Szerintem kicsit önző vagy.
2016. júl. 17. 23:23
Kapcsolódó kérdések: