Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy van olyan nő aki szóvá teszi fogaimat és van olyan aki észre sem veszi?

Figyelt kérdés

Csúnya hézagos rövidek a fogaim. Volt nő akive összejöttem és volt aki randin is szóvá tette.

Most akkor csináltassam meg vagy felesleges?

2017. márc. 17. 07:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Ha téged zavar csak akkor csináltasd meg.Ha nem feketék,szuvasak,meg nem büdös a leheleted akkor nem hiszem,hogy ez kizáró ok lenne a legtöbb nőnél.Biztos az a csaj se volt tökéletes,aki szóvá tette.
2017. márc. 17. 07:36
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

így van, vagy fogadd el magad, és tegyél mások véleményére, vagy csináltasd meg. ennyi.

nyilván a másik nő is észrevette, csak van aki szól is ha zavarja ez meg az, van aki "elnézi"...

2017. márc. 17. 07:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért van ez, mert nem mindenki egyforma. Nem értem, mi a kérdés ebben.

Ha téged zavar és jobban éreznéd magad úgy, akkor csináltasd meg. Ha nem, akkor ne.

2017. márc. 17. 08:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Mindenki észreveszi, csak van, akit nem annyira érdekel, mert eszébe nem jut megcsókolni.

Ha már szerinted is csúnya, csináltasd meg. Gondolom azért rövidek, mert kopnak rendesen. Majd ha lekopik az idegig, nem fogsz tétovázni.

Ha èrzékenyek a hidegre/melegre, csináltasd meg.

2017. márc. 17. 09:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos megcsináltatnám, ... nem másért, hanem önmagamért.

Mint ahogy levetetnék egy bibircsókot is, ha az arcom közepén éktelenkedne, mert az esélyeimet rontja.

De te tudod!

Hidd el, a csak kicsit is nívósabb nőket mind zavarja, csak nem tették szóvá, akit ez nem zavar, az meg gondolom neked nem kell!

Vagy neked kellene olyan nő, akinek olyan hézagos a mosolya, mint a szemhiányos kukorica?

A kérdésedből kiderül, hogy egyedül vagy.

Ez már önmagában válasz a kérdésedre!

2017. márc. 17. 10:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Valoszinüleg csak ket fajta nöt nem zavarnak a fogaid. Aki vak vagy akit annyira sem erdekelsz, hogy az arcodba nezzen.

Akiknek meg bejössz vagy szova teszik neked vagy nem. De nem hinnem, hogy akadna egy is, aki ezt különösen vonzonak tartana. Ha teged is zavar es föleg, ha rossz hatassal van az egeszsegedre, önbizalmadra, akkor mindenkeppen csinaltasd meg. Ha igy is könnyen ismerkedsz, biztos van benned valami, ami felkelti egy lany erdeklödeset. Kar lenne ezt elrontani.

2017. márc. 17. 10:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Engem az nem zavar, ha valakinek kuszak a fogai (kiveve ami mar nagyon), hiszen en sem vagyok tokeletes. De pl. hianyos fogsor, vagy rohado fogak, annyi fogko, hogy a fogat mar pl csak felig lehet latni, az igenis zavar. Ezek nagyfoku igenytelensegre utalnak.
2017. márc. 17. 12:00
 8/13 A kérdező kommentje:

Vagy neked kellene olyan nő, akinek olyan hézagos a mosolya, mint a szemhiányos kukorica?

Ha ápoltak nem rohadnak akkor igen, ez nem zavarna

2017. márc. 17. 12:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Volt igényes csinos barátnőm is. Ezért nem értem ezt, valakit zavar valakit nem
2017. márc. 17. 12:05
 10/13 A kérdező kommentje:

Mindenki észreveszi, csak van, akit nem annyira érdekel, mert eszébe nem jut megcsókolni.

Ha jó az emlékezetem akkor az exemmel csókolóztam

2017. márc. 17. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!