Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy van olyan nő aki szóvá teszi fogaimat és van olyan aki észre sem veszi?

Figyelt kérdés

Csúnya hézagos rövidek a fogaim. Volt nő akive összejöttem és volt aki randin is szóvá tette.

Most akkor csináltassam meg vagy felesleges?

2017. márc. 17. 07:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van akit zavar, van akit nem, van aki szóvá teszi, van aki nem. Én pl utálom, ha bárkinek ilyen fogazata van, nem szeretek ránézni, beszélgetni vele, mert zavar. Ennek ellenére nem közlöm velük, hogy ronda, csak szépen kivárom, hogy vége legyen a csevegésnek.
2017. márc. 17. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

"Miért van az hogy van olyan nő aki szóvá teszi fogaimat és van olyan aki észre sem veszi?"

Kérdező!

Hogy tudd!

MINDENKI észreveszi, csak nem mindenki teszi szóvá!

Én sem tenném, csak udvariasan kivárnám a találkozó végét és többet nem adnék alkalmat neked, hogy nézegetnem kelljen.

Egyébként a válaszaidból kiderült, hogy nem is akarsz ezen változtatni.

Akkor ne tedd, a te dolgod!

2017. márc. 17. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem értem! A fórum napok óta ilyen-olyan formában a te fogaiddal van tele.

Te is tudod, hogy gáz, miért akarsz minket arról győzködni, hogy ez rendben van?

Ha ennyire félsz a fogorvostól, vagy ennyire csóró vagy, hogy nem telik a csináltatásra, akkor úgysincs segítség, keress olyan nívójú nőt, aki ezt elfogadja, aztán kész!

2017. márc. 17. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!