Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mikor veszi észre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor veszi észre?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 2 napja írtam üzenetet a volt pasim egyik lány barátjanak, akivel egyszer én is találkoztam, amikor még együtt voltunk. De ott jóban lettünk. De mivel nem vagyunk ismerősök, így lehet, hogy nem látja, hogy írtam? Nem akarom őz bejelölni mert félek, hogy meglátja az exem. Félek, mit gondolna, ha meglárja Mert szinte alig ismerem. Azért írtam neki, mert infókat szeretnék megtudni a volt barátomról. Fél éve szakított velem. De jó lenne visszakapni őt, de előtte tudni szeretnék róla pár dolgot. Őt nem merem felhívni, nem akarok rá nyomulni így, hogy azz sem tudom, hogy azóts van-e valakije. Mit tehetnék, hogy észrevegye a lány barátja az üzimet?
2017. jún. 30. 09:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibákért,csak telefonról írok.
2017. jún. 30. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát ennél gyerekesebben nem is viselkedhetnél. Egyébként valószínűleg már látta, hogy írtál neki, mert: ha olyan személy ír aki nem ismerősöm, egyből jelzi a messenger, hogy engedélykérésem érkezett, és azt is mutatja hogy kitől. Innentől én döntöm el, hogy figyelmen kívül hagyom, vagy elolvasom és névlistára veszem.
2017. jún. 30. 09:09
 3/11 anonim ***** válasza:
De egy jó tanács: a lány barát valószínűleg egyből tudatni fogja a pasival, hogy írtál neki, akkor is ha megígéri hogy nem. Neked ez nagyon égő lesz, és koppanni fogsz.
2017. jún. 30. 09:11
 4/11 A kérdező kommentje:

Én ezt a megoldást láttam most jónak. Mert már megőrülök, hogy nem tudok róla semmit.

Még nem olvasta el.

2017. jún. 30. 09:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Megkértem, hogy ne mondja el neki. Szerintem ő jó fej és megkedvelt akkor. Bízom benne, hogy majd nem szól neki.
2017. jún. 30. 09:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Tenyleg ilyen naiv vagy? Barki azt irja, hogy "neki ne mondd el, hogy irtam", az elso az, hogy repul a screenshot, azzal hogy "valaszoljak neki? Mit irhatok meg?". Az exed meg valoszinuleg az ignoralast javasolta. Te meg nem latod hogy olvasta e vagy sem a leveledet. Ha elutasitotta az engedelykerest, arrol nem kapsz ertesitest.
2017. jún. 30. 09:23
 7/11 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy sosem. Ez egy nagyon hülye funkciója a facebooknak. Semmi jelzés, hogy írt volna valaki, csak ha belemászik az ottani almenübe.

Inkább csinálj más regisztrációt, jelöld be avval ismerősnek.

2017. jún. 30. 09:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Igaza van a többieknek.

Idegen emberre én sem bíznám, hogy utána járjon a kiszemeltemnek. (Feltételes módban persze, mert van barátom.) Tuti, hogy fog szólni az exednek.

21/L

2017. jún. 30. 09:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Valaki - feltehetőleg a kérdező - megdobott egy ilyen priváttal:

"Van barátod? Ki a f**zt érdekel?? Mit kell vele dicsekedni?? Amúgy meg most egyelőre van. Hülye p**sa."

Most őszintén, dicsekedtem? :D Azért írtam gyerekek, hogy van barátom, mert nem akarok privátot kapni.

Mondjuk ezek után már értem, hogy miért van nekem barátom (még ha csak most egyelőre is), és miért dobta ki a leányzót az exe. :)

Tuti a legjobb barátnőjével most rajtad röhögnek. :)

21/L

2017. jún. 30. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:

9-es, szerintem ez nem a kérdező lesz.

Tudod te mennyi lelkisérült, életképtelen fiúcska van itt gyiken, aki az itteni nőkön tölti ki a frusztrációját?

Én is kaptam már hasonló üzi(ke)t, szintén úgy, hogy semmi bántó nem volt egyébként benne. Jobb, ha az ilyeneket szimplán ignorálod, ez az ő lelki nyomoruk, hogy balf*-szok.. :D

2017. jún. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!