Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy rátok írt hosszú idő után az exetek minden hátsószándék nélkül?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy nem haraggal váltatok el, de nem beszéltetek több hónapja, és csak szia mizu kivel mi van kérdések voltak, aztán megint nem jelentkezett egy ideig.

Mit éreztetek? Visszaírtatok egyáltalán?

2017. jún. 27. 16:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem. De olyan volt, hogy én írtam egy exemnek hátsó szándék nélkül, mert vissza akartam adni a könyvét, amit még akkor adott kölcsön egy főiskolai feladathoz, amikor még együtt voltunk, csak mikor lelépett, valahogy megfeledkezett róla. Nekem meg már nem volt szükségem a könyvre, és mivel én sem örülnék, ha valaki csak úgy megtartaná egy tőlem kölcsön kapott könyvemet, így én sem tartanám meg másét, ha kölcsön kaptam. De ő valami mást gondolt bele, mert nem volt hajlandó a megkeresésemre reagálni. Így az édesanyját kerestem fel, aki segített, hogy hova juttassam vissza a könyvet, így vissza tudtam postázni. Utána meg már nem is kerestem a továbbiakban.
2017. jún. 27. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Ilyen még nem - valami hátsó szándékkal meg szokott történni, hogy egyik másik rámír, pl. szex vagy segíteni költöztetni, ilyenek.

De nagyon segítőkész srác vagyok. :P

31F

2017. jún. 27. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Mostanában minden nap írogat, de az elején tisztáztam vele, hogy semmire ne számítson, nem érzek iránta semmit.

Válaszoltam, mert olyan volt a téma. De szóba se került semmi olyan ami miatt szégyenkeznem vagy titkolóznom kellene. Sokáig voltunk együtt, de már teljesen közömbös.

2017. jún. 27. 21:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Hat engem letiltott facen, igaz mi haraggal, vagyis ő haraggal én meg értetlenséggel. De szülinapomon irt sms-t. Viszont én irtam egy sms-t nemrég mert kérni akartam egy cikket amit az anyukàja mutatott, én meg nem talàlok, de arra nem reagàlt.
2017. jún. 28. 02:04
 15/15 anonim ***** válasza:

10-es, hadd ne beszéljek már róla vidáman és szeretettel, mikor kihasznált, átvert, és hazudozott több, mint fél éven keresztül!

Kérdező: még nem, de írhatna, akkor sem érdekelne, nagyot csalódtam benne.

2017. jún. 28. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!