Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól döntöttem? Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttem? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal. Rettenetesen szeretem, mindent megtennék érte, de egyszerűen egyre inkább egyirányú volt ez. Sokszor felmerültek problémák, én mindig el is mondtam neki, ha netán valami nem tetszett, de sosem érdekelte, azt mondja, hogy ő nem tud változni(miközben régebben nem ilyen volt). Szeretget, a nyakamon lóg, de ha valami komolyabb téma merül fel, vagy szexelni szeretnék, akkor látom rajta, hogy egyáltalán nem érdekli a dolog, nem hozza lázba. A problémák is hidegen hagyják, nem érdeklik, nem izgatja semmi olyan dolog, ami az ő komfortját nem befolyásolja. Az meg nem érdekelte, hogy ha nekem rosszul esik valami, vagy valamit szerintem máshogy kellene csinálnunk, akkor annyival el van intézve, hogy ő nem tud változni, ha nem vagyok boldog, hagyjam el. Alapvetően jól elvoltunk, programokat csináltunk, kellemesen teltek a hétköznapok. De tényleg minden problémánál hülyének nézett és szart az egészre, mintha nem számítana neki a kapcsolat. Jelenleg teljesen magam alatt vagyok, nem tudom, hogy mit is kezdjek az életemmel másfél év után. 21/F
2017. febr. 18. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Naná, hogy jól döntöttél! Nem akar szexelni? Nem zavarja, hogy megbántott? Hát persze, hogy jól tetted, hogy szakítottál.

Másfél év most soknak tűnik, de majd meglátod, hogy repül, ha találsz valakit, aki viszontszeret és megbecsül.

A nehezén meg túl kell esni. Kemény pár hét, hónap, de akkor is JAVULNI FOG!

2017. febr. 18. 10:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy gondolod? Rettenetesen szenvedek, nem akarom ezt. Nem tudom elhinni, hogy nem érek neki annyit, hogy szép lassan apróbb léptékben változtassunk mindketten. Nagyon hiányzik, vele akarok lenni.
2017. febr. 18. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló volt a helyzet... Őt érdekelték a problémák. Olyannyira hogy ordítva sikerült (megpróbálni) megbeszélni, de nem ment. Megalázott, mocskosul beszélt, sorolhatnám... Ez a másik véglet.

Végül is ez hozta el a kapcsolatunk végét.

Az ilyenek nem tisztelnek, nem becsülnek meg, mégis azt mondják hogy hű mennyire szeretnek. Ez nem az.

Férfi ember vagy, ne tűrd a dolgot.

Nekem ez 5 hete volt 5éves kapcsolat után. Nem olyan egyszerű ez, de az idő mindent megold... Állítólag. :D

Ja és most már jön hogy bár vissza mehetne az időben, mennyire szeret, stb stb... Mondom akkor meg kellett volna becsülni, foglalkozni a dologgal. A másikkal.

Késő bánat.

21éves vagy. Előtted az élet. Foglald le magad és próbálj tovább lépni!

2017. febr. 18. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!