Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy rátok írt hosszú idő után az exetek minden hátsószándék nélkül?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy nem haraggal váltatok el, de nem beszéltetek több hónapja, és csak szia mizu kivel mi van kérdések voltak, aztán megint nem jelentkezett egy ideig.

Mit éreztetek? Visszaírtatok egyáltalán?

2017. jún. 27. 16:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jún. 27. 17:11
 2/15 anonim ***** válasza:

Nekem az osszessel igy van. (3)

Bar a masodik szex remenyeben keres neha. Sosem ertette a nemet.

a tobbivel viszont ki tudok jonni. Hosszabb kapcsolatok voltak ezek. A legelsovel mar 5 eve vege.

2017. jún. 27. 17:15
 3/15 anonim ***** válasza:

Volt, két év után, hogy még mindig szeret.

Nem igazán érdekelt már, mert azóta van egy új kapcsolatom, szóval én már lezártam a témát.

21/L

2017. jún. 27. 17:19
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

ohh nekem 1 exem volt, egyszer vendégségben voltunk és ott aludtunk akkor elnézte a szobát és nem vette észre hogy nem velem kefél a másik srác meg elfelejtette hogy neki nincs barátnője. :)

Na ez a lány amikor rám írt 4 év mulva, akkor üdvözöltem, és megírtam hogy majd írjon de most feleségemmel megyünk terhesgondozásra..

Azt soha többet nem írt :)

2017. jún. 27. 17:44
 5/15 anonim ***** válasza:
1 év után írt smst. Találkozni akart. Megírtam, hogy nem érek rá, már boldog vagyok mással, és legyen szíves többet ne keressen.
2017. jún. 27. 17:59
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

2 év után előkerült egy régen közös társaságban, mintha a legjobb cimborák lennénk. Udvarias, és kedves voltam, de azóta figyelek arra, hogy ne fussak össze vele.

Én egyedül vagyok, róla fogalmam sincs, de sok értelmét nem látom annak, hogy haverok legyünk, ha 2 évig nem nagyon hiányoztam neki, akkor most mi változott, rengeteg munkám van abban, hogy lezártam magamban őt, nem akarok azon töprengeni, hogy mit akar.

F

2017. jún. 27. 18:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Persze, születésnapomon felköszöntött. Kb. egy évvel előtte szakítottunk. Azóta írunk egymásnak születésnapokon és nagyobb eseményeknél, pl. házasságkötés, gyerekszületés. Ez kb. évi két, legfeljebb három alkalmat jelent. Egyébként nem szoktunk beszélgetni.
2017. jún. 27. 18:21
 8/15 anonim ***** válasza:
51%

"Persze, születésnapomon felköszöntött. Kb. egy évvel előtte szakítottunk. Azóta írunk egymásnak születésnapokon és nagyobb eseményeknél, pl. házasságkötés, gyerekszületés. Ez kb. évi két, legfeljebb három alkalmat jelent. Egyébként nem szoktunk beszélgetni."

Mondjuk én ezt utálom a legjobban. Mikor valakivel annyi kapcsolatom van éveken át, hogy "boldog szülinapot, boldog névnapot, boldog karácsonyt". Az ilyen embereket szoktam törölni FB-on is (nem csak exeket). Komolyan ha valakivel annyira nincs egymásra szükségünk, hogy a kötelező körökön túl is legyen kapcsolat, akkor azt kár erőltetni.

2017. jún. 27. 18:26
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azokat törlöm, akik folyton hülyeségeket posztolnak, de még egy felköszöntést sem érek nekik. A volt barátom nem igazán zavar az ismerőseim között.
2017. jún. 27. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
30%
Wow, milyen szépen beszélnek itt páran az exükről, akit "annyira nagyon szerettek" régen. Akkor meg ment a nagy lávmí tendör... Álságos az emberi faj.
2017. jún. 27. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!