Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Padlón van az önbecsülésem, miközben én szakítottam, hogyan javítsak a helyzeten?
Át kéne értékelnem ezt a helyzetet valahogy?
Azért mentünk szét, mert a párom szinte semmilyen erőfeszítést nem tett azért, hogy tudjunk találkozni. Sőt, rendszeresen inkább hazament a szüleihez hétvégére (pl.), minthogy velem töltse az idejét (23 évesen, saját lakással, munkával). Mikor együtt voltunk, minden stimmelt, azt is mondta, hogy szeret, de amint elbúcsúztunk, mintha elfelejtett volna. Hat hónap után feladtam.
De annyira rosszul érzem most magam, úgy érzem nem érek eleget még ahhoz sem, hogy a barátom velem töltse a hétvégét. Mintha a legkevesebb figyelmet se érdemelném meg.
Hogyan álljak a dolgokhoz másképp? Esetleg van tanácsotok, hogyan építhetném vissza az önbecsülésemet?
Egy másik pasi majd visszaadja az önbecsülésed.
Az elég komoly baj, ha pasid inkább az anyjával akart lenni, mint veled. Úgy értem a pasidnál van komoly baj.
Jól tetted, hogy szakítottál! 6 hónap küzdés után semmi változás, akkor nincs miért tovább együtt...
Nyugi! Kell még egy kis idő, hogy rendben legyél magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!