Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja szakítottam, de már hiányzik, mit csináljak?
Én szakítottam, mert untam, hogy nem akar találkozni, nem akar szexelni, online kapcsolat volt szinte az egész. Heti 1x találkoztunk nagyjából, de én kevésnek éreztem, mindig többet akartam, ő megelégedett ezzel. Sokszor alázott meg, hogy bulizni elment, viszont velem találkozni nem ért rá, megbocsátottam sokszor, volt, hogy szakítottam, de nem bírtam ki, hogy ne bocsássak meg neki, mikor ismét próbálkozott, reménykedtem, hogy megváltozik miattam, de ugyan ez ment mindig. Úgy éreztem, hogy van valaki más is, akivel kavargat vagy több is van már, azért nem akart szinte semmit, csak beszélgetni és pótléknak engem. Ezt le is írtam neki hosszasan, a végére pedig azt, hogy nem szeretem ezt az érzést és befejezem. Leírtam, hogy utálom, hogy nyiltan felvállalja előttem, hogy képes olyan pasikkal beszélgetni, akik próbálkoznak nála, de nem hajtja el őket, mert csak annyit kérdeznek, hogy mizu és, hogy mit csinál.
Szóval írtam neki egy hosszas üzenetet, hogy én nem szeretem ezt, úgy érzem van valakije és csak pótlék vagyok, ha nem jönne össze a másikkal. Pedig 5-6 nappal ezelőtt is én szakítottam, mert annyira nem érdekeltem, hogy elfelejtette, hogy együtt akartunk aludni. Aztán visszasírta magát, most pedig csak megnézte az üzenetet és kész. Ebből gondolom az derült ki, hogy valószínűleg igazam van.
Mit gondoltok?
Folyton megalázott ezekkel és kínlasztott, hogy igen-igen, találkozunk majd, szex, stb, erre soha nem volt semmi.
Sírj, dühöngj, csinálj bármit, ami nem törvényellenes vagy ártalmas, de ne hívd fel, és ne írj neki.
Pár nap múlva pedig menj moziba, jelentkezz sziklamászó tanfolyamra, kezd spanyolul tanulni, vagy csinálj mást, de akkor se hívd fel. Viszont tegyél a zsebedbe egy papírt, amire jó előre felírod, "sajnálom, de vége van". Ha ő keresne, kapd elő a cetlit, olvasd fel amit ráírtál, és azonnal nyomd ki a telefont, töröld a levelét, tiltsd le a hozzá kapcsolódó összes kommunikációs csatornát.
Tehát kötődsz hozzá.
Beteges ez a kötődés? Nézz utána mindenképp a társfüggőségnek, okainak!
Kötődés megszüntetése egy gyászfolyamat.
Ki kell zárnod őt teljesen az életedből, tiltani és ignorálni minden szinten.
Ez után pedig a figyelemelterelés fog segíteni, le kell foglalnod a figyelmedet!
Végül pedig az IDŐ lesz a gyógyír :)
Elsősorban azt ajánlanám, hogy vedd komolyabban magad és az általad kimondott (leírt) szavakat.
Ameddig arról szól a kapcsolatotok, hogy te 5 naponként szakítasz, addig a másik fél sem fog komolyan venni.
Mindegy, hogy ez a nő, vagy másik, ez minden esetben fontos.
Nekem is volt olyan pasim, aki folyton "szakított" és utána visszakönyörögte magát, abszolút komolytalanná (és szánalmassá) téve magát, úgy hogy aztán én meguntam ezt a helyzetet és mehetett a levesbe. Ezen aztán nagyon kiborult és a végtelenségig alázta magát, feltéve az "i"-re a pontot.
Nőj fel, ha van egy kapcsolatodban probléma, akkor beszéljétek meg felnőttemberek módjára és ha ezután sem működik, akkor lehet továbblépni, nem pedig ide-oda riszálva komolytalankodni.
Amúgy pedig ez a csaj nem vett komolyan, nem szeretett, hogy mi volt az oka nem tudhatjuk, de ideje keresned mást!
Próbálom minél jobban lekötni magam, kitölteni a napomat, más dolgokkal foglalkozni, de nehéz, este 7-től mindig van szabadidőm és kb éjfélig legalább fent vagyok sajnos.. Így nehéz nem rá gondolni.
Utolsó, én mindig próbáltam megbeszélni, azt mondta változtat, de nem változtatott, én hiába mondtam, hogy csak találkozni akarok sűrűbben és szex se ártana azért, őt nem izgatta, jó volt neki minden ahogy van, nem érdekeltem, de állította, hogy szerelmes és, hogy szeret, nem akar elveszíteni. Ma is zh közepén jött rám a bánat, kajak sírás kerülgetett, ez már azért durva. Pedig több rossz volt a kapcsolatban, mint jó, de szinte csak a jón jár az eszem és ritkábban az utóbbi idők sok sz4rságain.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!