Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 napja szakítottam, de már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napja szakítottam, de már hiányzik, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Én szakítottam, mert untam, hogy nem akar találkozni, nem akar szexelni, online kapcsolat volt szinte az egész. Heti 1x találkoztunk nagyjából, de én kevésnek éreztem, mindig többet akartam, ő megelégedett ezzel. Sokszor alázott meg, hogy bulizni elment, viszont velem találkozni nem ért rá, megbocsátottam sokszor, volt, hogy szakítottam, de nem bírtam ki, hogy ne bocsássak meg neki, mikor ismét próbálkozott, reménykedtem, hogy megváltozik miattam, de ugyan ez ment mindig. Úgy éreztem, hogy van valaki más is, akivel kavargat vagy több is van már, azért nem akart szinte semmit, csak beszélgetni és pótléknak engem. Ezt le is írtam neki hosszasan, a végére pedig azt, hogy nem szeretem ezt az érzést és befejezem. Leírtam, hogy utálom, hogy nyiltan felvállalja előttem, hogy képes olyan pasikkal beszélgetni, akik próbálkoznak nála, de nem hajtja el őket, mert csak annyit kérdeznek, hogy mizu és, hogy mit csinál.

Szóval írtam neki egy hosszas üzenetet, hogy én nem szeretem ezt, úgy érzem van valakije és csak pótlék vagyok, ha nem jönne össze a másikkal. Pedig 5-6 nappal ezelőtt is én szakítottam, mert annyira nem érdekeltem, hogy elfelejtette, hogy együtt akartunk aludni. Aztán visszasírta magát, most pedig csak megnézte az üzenetet és kész. Ebből gondolom az derült ki, hogy valószínűleg igazam van.

Mit gondoltok?

Folyton megalázott ezekkel és kínlasztott, hogy igen-igen, találkozunk majd, szex, stb, erre soha nem volt semmi.

2017. ápr. 26. 09:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tartsd magad, mint az egri vár! :)

Gyerekesek és idegőrlők ezek a játszmázások és láthatod, akármi van, a helyzet nem változik, csak az időd megy.

Ti úgysem fogtok együtt megöregedni.

Légy erős és FÉRFI!

2017. ápr. 26. 19:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Ma meg játékfelkérést kaptam tőle.. :D
2017. ápr. 27. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:

A játékfelkérés a Facebookon automatikusan megy minden ismerősnek, ennek ne tulajdoníts eget rengető jelentőséget!

Annyit jelent, hogy játszott, nem többet, nem kevesebbet.

Ha lenne vér a pucádban és komolyan gondolnád a dolgokat, már letiltottad volna.

2017. ápr. 27. 15:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Gyerekesnek tartom a letiltást. Nem csak annyit jelent, mivel mindig küldözgettünk egymásnak ebben a játékban, csak a játékban játszó ismerősöknek lehet, ha többnek küld, akkor nálam törlődik a felkérés, mert küldenek neki hamarabb, de csak nekem küldött.
2017. ápr. 27. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!