Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége és nem tudom összeszedni magam. Annyira fáj hogy néha fizikai fájdalmaim vannak. Csak sirok és nem látom ertelmét az életnek nélküle. Hogyan tudnám összeszedni magam?
Meg kell gyászolni.
De ne fulladj bele, legyél emberek között, barátkozz, legyél a családoddal.
És kezdj bele egy új sportba és egy új hobbiba.Lépj ki a konfortzónádból.
Akár egy költözés is játszhat, ha korábban tervezted,csak a párod miatt még nem valósult meg.
Idővel könnyebb lesz
Én 10 hónapja vagyok így. Exem szakított velem, ő nem akar tőlem már semmit, de újra és újra felkeres. Mikor többet akar tőle, lelép, de tudom, hogy még mindig érez valamit irántam. Azt mondja, nem tudna már velem kapcsolatban lenni, de hiányzom neki..
ezerszer elhatároztam már, hogy végleg vége. Aztán, ha nem keressük egymást.. az élet alakítja úgy, hogy "kelljen". Nem tudom mi lesz velem, de félek.. nem látok kiutat.
Ja hát akkor ne csodálkozz hogy nem tudsz ezen túllendülni. Minek tartod vele a kaocsolatot? Szakítottatok, már semmi közötök egymáshoz. Tiltsd le mindenhonnan, töröld a telefonszámát, szabadulj meg tőle. Mert ha újra és újra felkeres, de nem akar már veled lenni ezzel csak visszaránt téged akkor is ha már javulnál. Engedd el őt, ne szórakozzon veled.
A másik válaszoló meg 10 hónapja szenved így.. én nem értelek titeket. Az majdnem egy év. Annyi idő alatt találhattál volna 5 másikat, de benne fogsz ragadni ebben még évekig.
Nekem is volt szakításom, onnantól kezdve teljesen töröltem az életemből. Ha eldobott engem, akkor miért foglalkozzak vele többet? Nekem egy fél éven belül lett új kapcsolatom, pedig nagyon szerelmes voltam az exembe. De most boldogabb vagyok mint valaha.
Kitartást mindenkinek és lépjetek előre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!