Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám összeszedni magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám összeszedni magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az exbarátommal 5 évig tartó kapcsolat után, és több szünet után 2013 elején szakítottunk végleg. Sokáig nem beszéltünk, majd tavaly tavasszal ő keresett meg. Jó baráti viszony alakult ki köztünk, aminek nagyon örültem, addigra már túltettem magam rajta. Nekem akkor volt egy elég rossz, se veled-se nélküled kapcsolatom, aminek úgy tűnik, mostanra teljesen vége. Sokat szenvedtem emiatt, és jólesett, hogy a volt barátom támogatott lelkileg, párszor le is feküdtünk egymással. Nem is volt semmi probléma, tényleg azt éreztem, hogy van valaki, aki mellettem áll a nehéz időkben. Érzelmileg sem kavart fel, szimpla baráti szeretetet éreztem iránta. Most viszont bevallotta, hogy pár hete van egy barátnője, akit szerintem megcsalt velem, mert pár hete még szexeltünk. Nem akarok bekavarni az új kapcsolatába, legyen vele boldog, hiszen nem volt szó újrakezdésről köztünk. Viszont ami meglepett, hogy mindig úgy gondoltam, hogy nem fog rosszul esni, ha lesz majd valakije, de azt érzem, hogy fáj. Mert ezentúl már nem vagyok abban a helyzetben, hogy kiönthessem neki a szívemet, és nem hiszem, hogy ugyanolyan jó viszonyban tudnánk maradni.Meg talán még az egóm van a dologban, hogy neki összejött, én meg egyedül vagyok. Úgyhogy inkább megszakítottam vele a kapcsolatot. Most viszont nem tudom, hogyan tovább. Tudom, hogy új kapcsolatot kellene keresnem, mert nagyon hiányzik, hogy valakivel normálisan együtt legyek. De úgy érzem, hogy érzelmileg még a se veled-se nélküled kapcsolatomat sem zártam le, hiába nem beszélünk már hetek óta. Úgy érzem, hogy teljesen magamra maradtam, pedig van családom, barátaim, nem vagyok egyedül. Ráadásul önbizalomhiánnyal is küzdöm, próbáltam ismerkedni, randizni, de valahogy nem hiszem el magamról, hogy akár egy férfit is érdekelnék komolyan (nem csak meg akar fektetni). Vagy pedig idiótákkal akadok össze. Úgy érzem, hogy saját magam ellensége vagyok, vágyom egy új kapcsolatra, de gátolom is magam, az önbizalomhiány miatt. Mit tudnék tenni, hogy megerősödjek lelkileg, túllépjek a negatív dolgokon, elfelejtsem mindkét exemet,és végre kiegyensúlyozott, teljes életet élhessek? Hogyan tudnám összeszedni magam?

2016. aug. 8. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyik kapcsolatból ugrálsz a másikba, rendesen le sem zárod őket, már kezded a következőt. Persze így a gondokat is viszed tovább.

Miért nem bírsz egy kicsit pasi nélkül lenni? Összeszedni magad? Elgondolkodni dolgokon, hogy legközelebb ne kövesd el?!

Nyugodj le egy kicsit, járj el szórakozni, ne akarj görcsösen új kapcsolatot, mert így tényleg csak idiótákkal fogsz összejönni, hiszen magad is idióta állapotban vagy. Zsák a foltját.

2016. aug. 8. 15:25
 2/7 Noren1989 ***** válasza:

#1eshez annyit tennék hozzá, hogy: ismerkedj nyugodtan, szerezz barátokat.

Viszont a lezárás fontos kérdés, akárhogy is nézzük.

26/F

2016. aug. 8. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kapcsolatfüggő emberektől mentsen meg az Isten. Rakd rendbe magad, mélyedj el a gondolataidban egyedül. Nem muszáj mindig kapcsolatban lenni, az embernek egyedül is képesnek kell lennie élnie az életét. Totál káoszban vagy, ez neked sem jó, nem csak a környezetednek. Annak ellenére, hogy olyan férfira vágysz, aki nem csak meg akar fektetni, mégis szeretetqrvaként összefeküdtél az exeddel, miközben még le sem zártad a se veled, se nélküled kapcsolatodat. Milyen alapon vágysz te olyan férfire, aki megbecsül, miközben magadat sem tudd megbecsülni?
2016. aug. 8. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem ribi a kérdező. aszongya olyan pasi kell neki aki megbecsüli azt közben dugik vele miköüzban amannak csaja van már xd az se különb pasas akkor. szal sztem te csak ne várj el senkitől semmit, ennyi aggyal szabadlábon...xd
2016. aug. 8. 16:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, van igazság bennük. Kapcsolatfüggőnek annyira nem mondanám magam, sokat voltam egyedül. Sajnos voltak rossz kapcsolataim, talán nem bűn, ha vágyom egy normálisra. Az exem meg szimplán jófej volt velem, sokat segített a rossz időkben.
2016. aug. 8. 16:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, nem tudtam, hogy barátnője van, mikor utoljára lefeküdtünk.
2016. aug. 8. 16:38
 7/7 fru_ ***** válasza:

Ha nem tudtad, hogy van barátnője, akkor TE ne feszengj ezen.

De nagy a világ, ne ilyen kis pályán mozogj.

Zárd le ezeket, érzelmileg mindenképpen, aztán csak élj!

Majd összejössz valakivel, akivel komolyan lehet...

2016. aug. 9. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!