Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vége és nem tudom összeszedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vége és nem tudom összeszedni magam. Annyira fáj hogy néha fizikai fájdalmaim vannak. Csak sirok és nem látom ertelmét az életnek nélküle. Hogyan tudnám összeszedni magam?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 09:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Biztosan van valami hobbid vagy amit/amiket szivesen csibalsz....koncentralj arra/azokra
2017. máj. 23. 09:53
 2/18 anonim ***** válasza:
Hobbi, sport, munka, tanulás, barátok, esetleg új kapcsolat... Ezek amik segíthetnek. Amíg csak gyászolod magad, nem tudnak jó irányba fordulni a gondolataid...
2017. máj. 23. 09:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken más is keresztülment már... Legyél türelmesebb magaddal, idővel könnyebb lesz.
2017. máj. 23. 09:58
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld úgy nézni a dolgokat, hogy azért lépett ki az életedből, hogy belépjen helyette más, aki sokkal többet tud adni!
2017. máj. 23. 09:59
 5/18 A kérdező kommentje:
Egyszerűen semmi nem tesz boldoggá. Nincs erőm semmihez. Csak valahogy létezem, de erőm sincs élni
2017. máj. 23. 10:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam így. Meg mindenki más.

Hetekig sírtam és nem ettem, mert azt hittem vége a világnak szakítás után. Na szerinted normális voltam?

Sírd ki magad utoljára, majd szedd össze magad. Legjobb ha kimozdulsz, sokat vagy családdal, barátokkal, hogy eltereljék a figyelmed. Ilyenkor egyedül a legrosszabb lenni mert akkor garantált a depizés.

Olyan nincs hogy nem tudsz nélküle élni. Baromság! Az idő segíteni fog. Persze ne egy két héten belül várj változást, főleg ha még szereted, de néhány hónap alatt tutira túl tudsz lépni ezen. Kitartást!

N

2017. máj. 23. 10:26
 7/18 anonim ***** válasza:
Ne keseregj. Keress örömforrást, zenét, sportot ami felvidit és keress másik partnert még akkor is hogyha nehéz.
2017. máj. 23. 10:28
 8/18 Költőnő? ***** válasza:
Idő. Eleinte mind így vagyunk.
2017. máj. 23. 12:31
 9/18 A kérdező kommentje:
Koszonom, már a válaszokat olvasva is könnyes a szemem. A munkahelyemen mondták úgy nézzél ki mintha egész nap sírnal...ha tudnák hogy szinte egész nap sírok: (
2017. máj. 23. 12:57
 10/18 anonim ***** válasza:
Két hétig sírtam folyamatosan. Most eltelt újabb 2 hét és még mindig fáj, de már legalább nem sírok..Exem miatt költöztem ebbe a városba senkim sincs itt, azóta egyedül kell élnem új helyen. Nem vagyok jól de az én titkom, hogy ne őrüljek bele, hogy mindig csak az adott napot tervezem meg. Rengeteget sétálok a városban mintha mennék valahová, pedig céltalanul bolyongok. Estére úgy lefárasztom magam, hogy hullán esek az ágyba.Tudom mit érzel, hogy vissza akarod kapni. De hiába szenvedsz attól a jövőt nem tudhatod.Próbáld túl tenni magat, ne várj rá,ha pedig ő keres akkor a Te kezedben lesz a döntés. Én ezt teszem, de még nem tudom, hogy jó e amit csinálok. Fel a fejjel.
2017. máj. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!