Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 éve nem tudtam összeszedni egy pasit se, valószínűleg már nem is fogok?
Figyelt kérdés
Úgy érzem el vagyok átkozva. Nem is merek ismerkedni ,mert úgyis balul sül el..2017. ápr. 5. 22:23
1/13 anonim válasza:
Hát ha lány létedre nem tudtál egy faszit sem összeszedni 2 év alatt, akkor nagyon válogatós lehetsz.
(Még a rondaságot is kizárom, mint okot, mert a legrondább nő is tud felszedni palikat)
2/13 anonim válasza:
Nagyok az elvárásaid vagy ronda vagy mint a világháború. De leginkább mind a kettő.
3/13 anonim válasza:
Nem szabad feladni, ennyi a titka az egésznek. Ne úgy állj hozzá, hogy egész életedben egyedül leszel, mert egy palit sem tudtál felszedni. Inkább legyen egy olyan férfi az életedben, akit szerethetsz, odabújhatsz mellé, és megbízhatsz benne, és ő is szeret, mintsem vagy 100 aki csak azért van veled mert nem a szívük hajtja, hanem ami a lábuk közt van. Ne mindig online próbálkozz, hanem mozdulj ki, bulik, partyk, boltba, buszon, parkokban, próbálkozni kell, sose szabad feladni. Nem tudom nálad mik az elvárások, de ha nagyok, akkor gondolj arra, hogy lehet ott is hiba van. Mi az amin változtatni kell, mit lehetne tenni, ezeken is gondolkodj, és akkor rájössz, hogy mi a hiba. Csak idő és kitartás kérdése, ennyi az egész kedves kérdező. Hajrá, nem szabad feladni!
4/13 A kérdező kommentje:
Engem már nem érdekel semmi...
2017. ápr. 5. 22:43
5/13 anonim válasza:
Ronda is vagy depis is, elég gáz párosítás.
6/13 anonim válasza:
Na szedd össze magad gyorsan.:)
Az, hogy 2 év alatt nem volt párkapcsolatod, semmit nem jelent. A lényeg, hogy legyél nyitott a világra, ne zárkózz be, az élet pedig úgyis az utatba sodorja azt, akit kell. Ez a legnagyobb rendezõ.
És ne Te szedd össze a pasit, hanem hagyd, hogy õ találjon meg, õ udvaroljon.
Fel a fejjel!
7/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy? Mert ez úgy hagzott, mintha már az Élet "B" oldalán járnál és esélytelen lenne, hogy találj egy társat, párt.
8/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha nem érdekelne téged semmi, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést itt GYIK-n. Azt jelenti, hogy igenis foglalkoztat a dolog, gondolat, csak az van benned, hogy el vagy átkozva, holott te ez ellen tehetnél. Kevés az önbizalmad, nem vagy határozott. Ez ellen csak te tudsz tenni. Vegyél egy nagy levegőt, és úgy gondolkozz, hogy igenis neked is kijár a boldogság. Előttem valahány lévő kérdező írta, hogy a pasinak kell kezdeményeznie, ami végül igaz is, de azt sem hagyhatod, hogy örökké várj, mire lesz valakid. Nyugodtan kezdj bele, nem szégyen az, ha te teszed meg az első lépést, a többit már a másiknak kel megtennie. Csak ne úgy gondolkozz, mint amit az előbb írtál, hanem tiszta fejjel, határozottsággal. Ez a lényeg.
9/13 anonim válasza:
2 éve nem tudtál, vagy 2 éve próbálkozol és nem sikerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!