Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek lehet ebből még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből még újra kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tegnap szakított velem a barátom, 3 hónapja voltunk együtt, minden annyira tökéletes volt köztünk (legalábbis én úgy éreztem) . Én nagyon beleszerettem, úgy érzem most voltam először igazán szerelmes, minden tulajdonságát szerettem, ez alatt az idő alatt nem volt köztünk semmiféle veszekedés vagy bármi. Teljes mértékben bíztam benne, az ő családja is nagyon kedvelt, és én is nagyon kedveltem az ő családját, illetve az én családom is nagyon kedvelte őt. Tudom, hogy ez nagyon rövid idő amit együtt voltunk, mégis pokolian fáj, mert tényleg szerelmes lettem, és egyáltalán nem gondoltam, hogy ő máshogy érezne. A probléma elmondása szerint az, hogy ő nem szeret annyira mint én őt, és hogy várta hogy hátha visszatér az érzelem, de úgy érzi, hogy már nem fog. De ezelótt egy héttel még alig várta hogy találkozzunk, mert két hétig nem láttuk egymást, mivel beteg voltam. Nem tudom elhinni, hogy nem szeretne, mert annyira azt éreztem hogy ő is viszont szeret csak máshogy mutatja ki, meg úgy gondoltam, hogy az normális, hogy a kezdeti lángolás lankad egy idő után. Írtam neki ma reggel is, hogyha esetleg még visszatérnének az érzései és máshogy érezne, akkor írjon nekem, mert én nagyon szeretem. (lehet hogy ez hiba) Erre szinte rögtön vissza is írt, hogy szia, írok, ha úgy alakul, sajnálom. Tegnap mikor eljöttem utána is még felhívtam, hogx beszéljünk hátha, de ugyanazt mondta akkor is mint délután. Elég közömbösnek tűnt, de valahogy mégis azt érzem, hogy szeret igazából (lehet csak bebeszélem magamnak?) Azért ért hideg zuhanyként mert annyira tökéletes volt minden köztünk, annyira működött a dolog minden téren. Másik lány nem hiszem, hogy lenne a dologban, mivel annyira úgy gondolom hogy gerinces ember hogy nem csalna meg. Úgy érzem a másik felemet találtam meg benne, és nagyon félek, mi lesz ha tényleg ez a vége, és mindössze 3 hónap jutott belőle... Volt előtte egy 1,5 éves kapcsolatom, de ott így visszagondolva nem voltam szerelmes, illetve meg is csalt és még egyéb dolgokat is tett ellenem ezért nem is fájt szinte mikor vége lett. De ez most nagyon... Tudom, hogy nem lehet erőltetni az érzelmeket, és hogy hiába kapálózok ha egyszerűen nem szeret, de mégis van bennem egy picike remény hogy hátha... Hátha fogok neki hiányozni 1-2 hét elteltével... Mikor megismerkedtünk mindketten komoly kapcsolatot kerestünk, egy ideje már egyedül is voltunk, és annyira örültem, hogy rátaláltam... Úgy gondoltam minimum évekig együtt leszünk... Lehet hogy ez az egész csak egy fellángolás volt a részéről? Nem tudom már mit tegyek, próbálom nem zaklatni, és időt hagyni a dolgoknak, de alig bírom ki, hogy ne beszéljünk és ne írjak neki. Szerintetek mennyi idő az amin belül még "meggondolhatja" magát? Én egy-két hetet gondolok reálisnak, ha annyi időn belül nem keres, akkor gondolom tényleg nem szeret és nem is jöttek vissza az érzelmei
2017. máj. 22. 09:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hát majd beszámolok, hogy mi a helyzet! Köszi, hogy belinkelted, elolvasgattam :) Egyelőre most várok, hátha keres majd... Én nem keresem, most megfogadtam ... Csütörtök óta nem beszéltúnk, de akkor is csak annyit, hogy írtam neki, hogy ha változik benne valami keressen meg, erre azt írta, hogy jól van, aztán kérdeztem, hogy még mindig reménytelennek érzi a dolgot, erre azt írta, hogy igen... Szóval eléggé elkeseredtem, azóta pedig nem keresem, és ő sem engem.. Jövőhéten vizsgázok majd meg ilyenek, most próbálok ezekre koncentrálni, bár nagyon nehéz így, hogy kb. a nap 24 órájából, amíg alszok azon idő kivételével ez jár az eszemben... Ilyenkor jó lenne a jövőbe látni :D Nem hiszek a horoszkópokban, de valamelyik nap olvastam egy havi horoszkópot és ott azt írták, hogy lehet egy ember akit szeretek, nem képes megélni azokat a lelki mélységeket amiket en vele. Én amúgy erre tudok csak gondolni, hogy túl fiatal a srác, nem volt még előttem sem hosszú kapcsolata, max. ilyen félévesek, és egyszerűen nem érzi azt amit én, azt hogy komolyat akar... De ha ez meg így van, akkor hagyom a fenébe, mert erre úgyis csak az élet és tapasztalat fogja megtanítani, hogy értékelje ami van.
2017. máj. 28. 10:53
 22/29 anonim ***** válasza:

Tényleg ne keresd, legyen tartásod, ne alázkodj meg, mint én, semmi értelme, mert csak még mélyebbre kerülsz. Koncentrálj a vizsgáidra, nehogy most emiatt ne sikerüljön. A horoszkópok nekem is ilyen szélsőséges dolog, van, ami bejön, van, ami nem. Nekem erre a hónapra azt írta, hogy 10. körül felpezsdül a szerelmi életem :)) háááát, nem igazán jött be. A ma este pedig állítólag izgalmas lesz és valaki nagy meglepetést fog nekem szerezni, ööö, okééé na kíváncsi leszek. Szóval ennyit a horoszkópról :D

Amúgy lehet abban valami, hogy túl fiatal a srác, de akkor is érdekes. Majd rájön, hogy értékelje azt, amije van.

Remélem találtál valami érdekeset az én történetemnél, amiből talán még tanulni is fogsz. A hibámból tanulhatsz, ha találkoztok, akkor ne légy olyan szánalmas, mint én :D

2017. máj. 28. 11:07
 23/29 A kérdező kommentje:
Sajnos írtam ma is neki egy gyenge pillanatomban :/ Nem kellett volna, bár most úgy vagyok vele, hogy mindegyis mert legalább látom hogy leszar.. Kérdeztem tőle hogy mi a helyzet vele, aztán erre még válaszolt, kb. magától elmondta nem is kellett faggatnom, ja és szinte azonnal visszaírt, viszont amikor arra kérdeztem rá, hogy hiányzom e neki, már nem írt vissza, írtam neki, hogy ha már ennyire lezártnak tekinti a dolgokat, akkor legalább írja le, hogy nem hiányzom neki, nem érdeklem, és ne keressem. Erre sem írt vissza, úgyhogy mindegy.. Ha ennyire nem érdekli az egész, én is leszarom innentől... Annyira felhúztam magam rajta, hogy most már nem érdekel.. Persze lehet hogy ezt csak most érzem aztán megint hiányozni fog.. Most is hiányzik basszus, de nem tudom megerőszakolni, hogy szeressen... Ennyi befejeztem, elengedem, hadd menjen, csináljon amit akar.. Meggyászolom, aztán megy az élet tovább
2017. máj. 28. 19:27
 24/29 anonim ***** válasza:

Jaj, te lány! Hát mit csinálsz? Miért csinálod azt a hülyeséget, amit én? Miért?

Így nem lépsz túl rajta soha. Az első exemmel követtem el ezt a hibát, hogy állandóan írtam neki, aztán egyszer tényleg megmondta, hogy már nem hiányzok neki úgy. Na az az érzés nem piskóta. Tudod mit csináltam utána? Bosszúból elkezdtem ismerkedni. Hogy mi lett belőle? Megismertem azt a srácot, akivel 1,5 hónapig voltam együtt, és most is magam alatt vagyok miatta. Hosszabb ideje vagyok magam alatt, mint amennyit kapcsolatban voltam vele. Mindez azért, mert a másikból kierőszakoltam, hogy mondja meg, ha nem hiányzom neki. Inkább ne csináltam volna. Akkor most minden okés lenne, de neeeem, én erősködtem, aztán ma is megint a padlón voltam. És közben mi van? Az, hogy egy kollégám is elkezdett közeledni felém, de egyszerűen megőrülök, ha beszélni akar velem, mert nem akarok pasit, és ezt neki is megmondtam. Pedig tök kedves és aranyos, de mivel elegem van a pasikból, gondolni se tudok arra, hogy együtt legyek valakivel.

Szóval ne csinálj ilyen magánakciót többet. Mert csak a baj lesz belőle. Ha írnál neki, akkor gyorsan nyomj a törlésre a küldés helyett. Magadat kíméled meg a szenvedéstől. Én már megtanultam...két hete írtam a srácnak, azóta se válaszolt.

2017. máj. 28. 22:52
 25/29 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülyeség volt :/
2017. máj. 29. 00:13
 26/29 A kérdező kommentje:
Amúgy viszont most az a baj én is elkezdtem ismerkedni.. Egyelőre csak neten.. De nem akarok másik kapcsolatba menekülni.. Tudom, hogy úgysem lenne jó
2017. máj. 29. 00:14
 27/29 anonim ***** válasza:

Ne csináld! Nem, nem és nem. Ha valamire nincs szükséged most, az egy másik kapcsolat. Ezen még nem is vagy túl, semmi értelme egy másikba belerohanni. Mikor ezt már letudtad, utána lehet, de addig ne. Csak még rosszabb lesz, ha esetleg lesz egy új kapcsolatod és esetleg vége lesz. Én sem voltam túl teljesen a másik exemen, csak mérges voltam, majd ugye kiderült, hogy meg is csalt, háááát. Közben megismertem ezt a srácot, akit az igazinak hittem, mivel tényleg minden tökéletes volt. Aztán az az érzés, amikor szakított...mintha kitépte volna szívem, és jó megtapossa, majd apró darabokra szakítja. Az önbizalmam a 0 alá esett vissza, most kezdem kicsit újra összeszedni. Lehet nem élném meg ilyen rosszul, ha a másik kapcsolat után elég időt hagyok magamnak. Vagy talán ha most ismerném meg, akkor lehet nem lenne vége ilyen rövid idő után.

Ha rám hallgatsz, akkor jegeled az ismerkedést. Jó, persze, elhiszem, hogy jól esik, ha írnak neked, önbizalom tuningnak nagyon jó, de semmi több.

2017. máj. 29. 00:36
 28/29 A kérdező kommentje:
Ma minden letisztult, feladtam, nem fogok ismerkedni... Részemről vége, megírta nekem nagy unszolásra, hogy ő lezárta magában a dolgokat, ennyj volt a részéről, nagyon sajnálja, de éli az életét. Úgyhogy ennyi, nekem ez kellett, hogy eltudjam engedni.. Elengedtem.. Fáj nagyon, de innentől nem érdekel.. Hazugság volt az egész...
2017. máj. 29. 17:27
 29/29 A kérdező kommentje:
Tegnap este írt nekem, tegnap volt két hete, hogy szakítottunk. Megírta, hogy megy ki szombaton dolgozni Svájcba, és csak augusztusban jön majd haza. Nem értem miért írta ezt meg nekem, megkérdeztem tőle, erre azt írta nem tudja.... Aztán mondtam, hogy nem értem, és ő is írta, hogy ő sem igazán érti saját magát... Mondom jő... Azt mondta, hogy nem zavar, én meg jó munkát kívántam neki a nyárra.. Ő is nekem .. :D Próbálok most már nem ezzel foglalkozni, de amúgy kicsit meg is könnyebültem, hogy kimegy.. Mármint, így tudom, hogy kb. a sors is ezt akarta, és hogy úgyis kiment volna, hogyha együtt vagyunk is...
2017. jún. 5. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!