Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is tudom hol kezdjem :/ (? ) Aki tud segitsen :/
Szakitott velem a baratom de azt mondta hogy meg szeret ugyan ugy es ugyan azt erzi mint eddig de nem szeretne velem kapcsolatot de viszont azt mondta hogy ugyan ugy lefekudne velem es hianyzom neki
bar tudom hogy ezt makacssagbol mondja hogy nem szeretne mar kapcsolatot
Hogy tudnam vissza hoditani esetleg ? Valaki valami tippet ?
20L
Lefordítom neked kicsilány: kapcsolatot már nem akar tőled, csak megdugni, amíg nem találás puncit, vagy akár mással párhuzamosan téged is. Kihasználja az érzelmeid, hátha szétteszed még azért a lábadat, ha azt mondja, hogy szeret még.
Ne nevettess, hogy be is veszed ezt a dumát...
addig akar dugni amíg nem talál mást...
a helyedben nem mennék bele, csak rosszabb lesz utána!
24F
Fel kell nőni kislány. Ne legyél naiv, mert csak megsebeznek az ilyen barmok. Jó, persze tudom, szeret meg szereted, meg szerelem, de az nem ilyen. Honnan veszed, hogy ez csak makacsság? Ha ezt elmagyarázod, akkor elhiszem neked, és én kérek bocsánatot, hogy rosszat feltételeztem.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!