Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan kezdjem el? Nem tudom...

Hogyan kezdjem el? Nem tudom mit írjak! Holnapra kell valaki segítsen!

Figyelt kérdés
szeretned ha hetente egy déltuánt együtt tölthetnél osztálytársaiddal.Javasold osztályfőnöki órán! Ügyelj arra,hogy fogalmazásod (7-8 mondat) meggyőző legyen érvelj!

2013. okt. 13. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Kezdd el úgy, hogy átgondolod, milyen érveid vannak. Ezeket írd le gondolatjelekkel, és utána fogalmazd meg őket.

Segítek:

- mostanában nem volt osztályprogram, az iskolán kívül nem találkoztok, sokat kell tanulni --> az osztályközösségre ráférne, hogyha lenne valami közös program

- nem ismeritek egymást annyira (ha esetleg 9.esek vagytok), jó lenne közelebb kerülni egymáshoz

- sok a tanulnivaló, házi feladat, nehezen tudtok kikapcsolódni, egy közös szórakoztató program ezen segítene

stb

2013. okt. 13. 15:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ,nagy segítség! Csak azt nem tudom hogyan kezdjem el!
2013. okt. 13. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
képzeld el a szituációt, ahogyan jelentkezel az osztályfőnöki órán, és belevágsz, a többieknek szólva, meg a tanárnőnek szólva. :)
2013. okt. 13. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!