Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek lehet ebből még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből még újra kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tegnap szakított velem a barátom, 3 hónapja voltunk együtt, minden annyira tökéletes volt köztünk (legalábbis én úgy éreztem) . Én nagyon beleszerettem, úgy érzem most voltam először igazán szerelmes, minden tulajdonságát szerettem, ez alatt az idő alatt nem volt köztünk semmiféle veszekedés vagy bármi. Teljes mértékben bíztam benne, az ő családja is nagyon kedvelt, és én is nagyon kedveltem az ő családját, illetve az én családom is nagyon kedvelte őt. Tudom, hogy ez nagyon rövid idő amit együtt voltunk, mégis pokolian fáj, mert tényleg szerelmes lettem, és egyáltalán nem gondoltam, hogy ő máshogy érezne. A probléma elmondása szerint az, hogy ő nem szeret annyira mint én őt, és hogy várta hogy hátha visszatér az érzelem, de úgy érzi, hogy már nem fog. De ezelótt egy héttel még alig várta hogy találkozzunk, mert két hétig nem láttuk egymást, mivel beteg voltam. Nem tudom elhinni, hogy nem szeretne, mert annyira azt éreztem hogy ő is viszont szeret csak máshogy mutatja ki, meg úgy gondoltam, hogy az normális, hogy a kezdeti lángolás lankad egy idő után. Írtam neki ma reggel is, hogyha esetleg még visszatérnének az érzései és máshogy érezne, akkor írjon nekem, mert én nagyon szeretem. (lehet hogy ez hiba) Erre szinte rögtön vissza is írt, hogy szia, írok, ha úgy alakul, sajnálom. Tegnap mikor eljöttem utána is még felhívtam, hogx beszéljünk hátha, de ugyanazt mondta akkor is mint délután. Elég közömbösnek tűnt, de valahogy mégis azt érzem, hogy szeret igazából (lehet csak bebeszélem magamnak?) Azért ért hideg zuhanyként mert annyira tökéletes volt minden köztünk, annyira működött a dolog minden téren. Másik lány nem hiszem, hogy lenne a dologban, mivel annyira úgy gondolom hogy gerinces ember hogy nem csalna meg. Úgy érzem a másik felemet találtam meg benne, és nagyon félek, mi lesz ha tényleg ez a vége, és mindössze 3 hónap jutott belőle... Volt előtte egy 1,5 éves kapcsolatom, de ott így visszagondolva nem voltam szerelmes, illetve meg is csalt és még egyéb dolgokat is tett ellenem ezért nem is fájt szinte mikor vége lett. De ez most nagyon... Tudom, hogy nem lehet erőltetni az érzelmeket, és hogy hiába kapálózok ha egyszerűen nem szeret, de mégis van bennem egy picike remény hogy hátha... Hátha fogok neki hiányozni 1-2 hét elteltével... Mikor megismerkedtünk mindketten komoly kapcsolatot kerestünk, egy ideje már egyedül is voltunk, és annyira örültem, hogy rátaláltam... Úgy gondoltam minimum évekig együtt leszünk... Lehet hogy ez az egész csak egy fellángolás volt a részéről? Nem tudom már mit tegyek, próbálom nem zaklatni, és időt hagyni a dolgoknak, de alig bírom ki, hogy ne beszéljünk és ne írjak neki. Szerintetek mennyi idő az amin belül még "meggondolhatja" magát? Én egy-két hetet gondolok reálisnak, ha annyi időn belül nem keres, akkor gondolom tényleg nem szeret és nem is jöttek vissza az érzelmei
2017. máj. 22. 09:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
A srac viszonylag gerinces megmondta neked, hogy nem erdekled. Mert amit mondott ennyit jelent: nem fogtal meg par het randizgatas alatt, nem egymast keressuk, szia. Azert mert (meg egyelore) probal kedvesen valaszolni az irogatasaidra, az nem jelenti hogy tovabbra is veled szeretne lenni.
2017. máj. 22. 10:17
 2/29 anonim ***** válasza:

Szia! Ha ràm hallgatsz, akkor nem vàrsz a sràcra. Semmi èrtelme. Ahogy olvastam a soraidat, mintha az èn törtènetem lett volna. Csak nekem 1,5 hònap jutott az ùj sràcbòl. Az indok az volt, hogy mèg nem àllt kèszen egy ùj kapcsolatra, meg nincs tùl az exèn. Vàrtam, remènykedtem, hogy ùjra keres, de 7 hèt telt el a szakítàs óta, ès semmi.

Mondj le erről a sràcròl, lèpj tovàbb. Tudom, nehèz, elvègre èn is ebben a helyzetben vagyok, voltam. De semmi èrtelme remènykedni, mert csak neked lesz rossz.

2017. máj. 22. 12:15
 3/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Próbálom túltenni magam, de nagyon nehéz lesz úgy érzem :(
2017. máj. 22. 21:03
 4/29 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok.

Nehéz lesz, az biztos, nem egyszerű helyzet. És még sokáig nem lesz könnyebb. Pár napig nyugodtan elmélkedj magadban, csendben, de utána próbálj meg egyre nyitottabb lenni, új kapcsolatba pedig semmiképp ne menekülj.

2017. máj. 22. 21:19
 5/29 anonim ***** válasza:
Szerintem most hagyd őt, ne keresd, azzal csak elijeszted. Most mondta, hogy nem érez irántad semmit. Ha téged keresne folyton az exed ugy hogy te nem érzel iránta semmit, nem zavarna?... nem bántásként írom csak sajnos ez az igazság. Egyébként, velem pl mindig az történt, hogy ha kidobott a srác, hogy eldöntöttem, hogy többet nem keresem, majd mikor már teljesen elengedtem írt, de semmit nem éreztem. Nem szabad írni a srácnak, ne keresd, ha nem keresed előbb rájöhet arra, hogy hiányzol neki.
2017. máj. 23. 08:47
 6/29 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsaitokat és nem fogom keresni. Tegnap még beszéltem vele és ugyanolyan közömbös volt mint eddig,csak tényleg az a furcsa az egészben, hogy még vasárnap reggel is ölelgetett az ágyban, meg csókolgatott, emlékszen mikor kimentünk a szobából akkor is még átölelt. És utána 2 órára rá, mikor is kibuktak ezek a dolgok már teljesen közömbös lett felém. Ami miatt pedig haragszok rá az az, hogy pont kb. 2 hete kezdtem el fogamzásgátlót szedni, mert voltak gondjaink az óvszerrel, és mivel 1 hónapja még azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy a közeljövőben szakítanánk, és mikor kérdeztem, hogy tényleg komolyan gondolja-e velem a kapcsolatot, akkor is azt mondta, hogy hogy lehet ennél komolyabban gondolni, vagyis hogy nagyon komolyan gondolja. Nem értem még mindig, nálam valahogy nem úgy működnek a dolgok, hogy egyik napról a másikra kiszeretek valakiből, nálam ez egy hosszú folyamat.
2017. máj. 24. 07:46
 7/29 A kérdező kommentje:
Amugy 20 evesek vagyunk mindketten
2017. máj. 24. 07:48
 8/29 A kérdező kommentje:
Az a baj még mindg reménykedek, mert még annyira friss az egész :( Még mindig reménykedek, hogy 1-2 hét eltelik és hátha máshogy fog érezni, ha tényleg megérzi a hiányom.
2017. máj. 24. 08:54
 9/29 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok megint. A legjobb lesz, ha nem reménykedsz, maximum pozitív élményben lesz rèszed, ha mègis vissza akar menni hozzàd. Nekem az első pàrom megpróbàlta visszakönyörögni magàt egy hónap utàn, de mivel megcsalt, nem békültem ki vele. A màsik pàrom, akivel 7 hete szakítottunk, azòta se keres. Pedig egyszer mèg talàlkoztunk is es ugyanùgy elbeszèlgettünk, mint amìg együtt voltunk. Ùgyhogy èn mindkèt kimenetre "pèlda" vagyok.
2017. máj. 24. 12:27
 10/29 A kérdező kommentje:
Most próbálom tudatosítani magamban, hogy ennek valami miatt így kellett történnie. Megpróbálom elengedni, de még mindig úgy érzem hogy ő az igazi. Nincs sok tapasztalatom, sok férfival nem volt dolgom, de valamiért (nem tudom megmagyarázni miért) azt érzem ez nem egy lezárt dolog. És így van, rájöttem, ha elengedem az a legokosabb dolog, mert mást nem tehetek. És igen, maximum, ha megkeres az egy pozitív érzés lesz. Másik kapcsolatba semmiképp nem akarok menekülni, az nem az én stilusom, próbálok most más dolgokra koncentrálni, tanulás, munka stb. aztán majd alakul valahogy. Persze még ez ígyis hullámzik, tegnap már jobb volt kicsit, ma megint rosszabb, gondolom ez még el fog tartani egy jó darabig. Most úgy érzem még egy olyat mint ő nem fogok találni, aztán az is lehet igen, az is lehet, hogy tényleg nem, és az is lehet, hogy egyszer még lesz közúnk egymáshoz, sose lehet tudni valóban
2017. máj. 25. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!