Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek lehet ebből még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből még újra kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tegnap szakított velem a barátom, 3 hónapja voltunk együtt, minden annyira tökéletes volt köztünk (legalábbis én úgy éreztem) . Én nagyon beleszerettem, úgy érzem most voltam először igazán szerelmes, minden tulajdonságát szerettem, ez alatt az idő alatt nem volt köztünk semmiféle veszekedés vagy bármi. Teljes mértékben bíztam benne, az ő családja is nagyon kedvelt, és én is nagyon kedveltem az ő családját, illetve az én családom is nagyon kedvelte őt. Tudom, hogy ez nagyon rövid idő amit együtt voltunk, mégis pokolian fáj, mert tényleg szerelmes lettem, és egyáltalán nem gondoltam, hogy ő máshogy érezne. A probléma elmondása szerint az, hogy ő nem szeret annyira mint én őt, és hogy várta hogy hátha visszatér az érzelem, de úgy érzi, hogy már nem fog. De ezelótt egy héttel még alig várta hogy találkozzunk, mert két hétig nem láttuk egymást, mivel beteg voltam. Nem tudom elhinni, hogy nem szeretne, mert annyira azt éreztem hogy ő is viszont szeret csak máshogy mutatja ki, meg úgy gondoltam, hogy az normális, hogy a kezdeti lángolás lankad egy idő után. Írtam neki ma reggel is, hogyha esetleg még visszatérnének az érzései és máshogy érezne, akkor írjon nekem, mert én nagyon szeretem. (lehet hogy ez hiba) Erre szinte rögtön vissza is írt, hogy szia, írok, ha úgy alakul, sajnálom. Tegnap mikor eljöttem utána is még felhívtam, hogx beszéljünk hátha, de ugyanazt mondta akkor is mint délután. Elég közömbösnek tűnt, de valahogy mégis azt érzem, hogy szeret igazából (lehet csak bebeszélem magamnak?) Azért ért hideg zuhanyként mert annyira tökéletes volt minden köztünk, annyira működött a dolog minden téren. Másik lány nem hiszem, hogy lenne a dologban, mivel annyira úgy gondolom hogy gerinces ember hogy nem csalna meg. Úgy érzem a másik felemet találtam meg benne, és nagyon félek, mi lesz ha tényleg ez a vége, és mindössze 3 hónap jutott belőle... Volt előtte egy 1,5 éves kapcsolatom, de ott így visszagondolva nem voltam szerelmes, illetve meg is csalt és még egyéb dolgokat is tett ellenem ezért nem is fájt szinte mikor vége lett. De ez most nagyon... Tudom, hogy nem lehet erőltetni az érzelmeket, és hogy hiába kapálózok ha egyszerűen nem szeret, de mégis van bennem egy picike remény hogy hátha... Hátha fogok neki hiányozni 1-2 hét elteltével... Mikor megismerkedtünk mindketten komoly kapcsolatot kerestünk, egy ideje már egyedül is voltunk, és annyira örültem, hogy rátaláltam... Úgy gondoltam minimum évekig együtt leszünk... Lehet hogy ez az egész csak egy fellángolás volt a részéről? Nem tudom már mit tegyek, próbálom nem zaklatni, és időt hagyni a dolgoknak, de alig bírom ki, hogy ne beszéljünk és ne írjak neki. Szerintetek mennyi idő az amin belül még "meggondolhatja" magát? Én egy-két hetet gondolok reálisnak, ha annyi időn belül nem keres, akkor gondolom tényleg nem szeret és nem is jöttek vissza az érzelmei
2017. máj. 22. 09:22
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy ő semmi rosszat nem tett elenem. Nem csalt meg (tudtommal), nem beszélt velem csúnyán, egy rossz vagyy bántó megjegyzés nem hagyta el a száját. Nagyon úgy éreztem ő az a férfi aki kell nekem, eszembe se jutott más hogy valamiben is hiányt szenvednék mellette, és mindezt csupán azzal érte el, hogy egy kedves, törődő, romantikus, őszinte embert ismertem meg benne. Az is lehet, hogy amit megismertem belőle az nem mind a teljes igazság, de az is lehet, hogy ez sose fog kiderülni, hiszen csak 3 hónapot voltunk együtt. Majd meglátjuk... Most próbálok már a jövőbe nézni, meg a dolgaimra koncentrálni, és egyre kevesebbet rá gondolni
2017. máj. 25. 18:26
 12/29 anonim ***** válasza:

Jaj, Kérdező! Annyira meg tudlak érteni. Pont ugyanezt érzem én is. Érzem, hogy nekem is az a srác volt az igazi. Első perctől kezdve azt éreztem, hogy ő a nagy Ő. Azelőtt 3 évig voltam ugye kapcsolatban, de azzal a sráccal soha nem éreztem azt, mint vele. És valamiért ott motoszkál a fejemben, hogy ennek még kell legyen folytatása, ennek nem lehet csak így vége. Hiába próbálok teljesen lemondani róla, egy pici remény mindig élni fog bennem.

Jól teszed, ha másra koncentrálsz, az nekem is nagyon jól bejött.

Az pedig, hogy ennyire változó a kedved, az normális. Nekem mai napig vannak holtpontok, pedig lassan két hónapja, hogy vége a kapcsolatnak.

Fel a fejjel! Ennél ár úgyis csak jobb lesz. :)

2017. máj. 25. 19:09
 13/29 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm! Én most el sem tudom képzelni mi lesz velem két hónap múlva :( Minden reggel úgy kelek, hátha majd ma változik valami :( Iszonyatosan fáj, és nem értem még mindig az egészet, úgy érzem vele volt teljes az életem :( És csupán 3 hónap jutott belőle...
2017. máj. 27. 08:43
 14/29 anonim ***** válasza:

Én is minden nap úgy kelek, pedig legbelül tudom, hogy úgysem lesz másképp. Sokan mondták, hogy fogjam fel az egészet egy kalandnak, de nem tudom. Egyszerűen nem fogadom el azt, hogy csak egy kaland lett volna. Egy kaland nem ilyen. Ott nincs az, hogy a családjának meg a barátainak bemutat, halom közös programot szervezünk együtt, és a nyári nyaralást tervezzük, majd egyik napról a másikra hopp vége. Az nem egy kaland, ahol olyan érzelmek voltak, mint nálunk. Plusz ha tényleg csak kaland lett volna, akkor nem visz haza egy több mint 100 km-re lévő városba csak azért mert nekem lerobbant az autóm, és másnap sürgős elintéznivalóm volt. Ráadásul mindössze másfél hónap jutott az egészből, mert az exének az anyja bekavart. Hát köszönöm. Örülök annak, hogy azért elszakította tőlem a srácot, mert a drága lánya öngyilkossággal fenyegetőzött. Jó, persze megértem, hogy félti a lányát, de nem az a megoldás, hogy másik két ember életét teszi tönkre. Azóta kétszer beszéltem a sráccal, ebből egy személyes találkozás volt, aminek a végén csak annyit mondtam, hogy hiányzik, mire magához ölelt szorosan és megpuszilt. Utána még egyszer írtam neki, de arra nem válaszolt. Szóval tudom, hogy nem lesz már másképp semmi, de reménykedek. Nagyon nehéz, főleg, hogy sokszor járok azokon a helyeken, ahol együtt voltunk, és nagyon sokszor kerülget a sírás, de megpróbálok erős maradni. Más választásom nincs. Meg kell gyászolnom ezt az egészet, majd túl kell lépnem ezen.

Kitartást neked is. Mutasd meg, hogy erős vagy. Idővel úgyis könnyebb lesz. Tudom, klisé meg minden, de tényleg így van. A másik exem már nem érdekel abszolút, pedig az után a szakítás után is rosszul voltam. Légy türelmes, ha nektek tényleg együtt kell lennetek, akkor biztos még egymásra találtok. Ha pedig nem jöttök újra össze, akkor mégsem ő volt az igazi. Én ezzel nyugtatom magam több-kevesebb sikerrel. De inkább kevesebbel.

2017. máj. 27. 13:41
 15/29 A kérdező kommentje:
Esküszöm olyan mintha a sajátunkat olvasnám :( Ő is rengetegszer hazahozott engem, amúgy távkapcsolat volt, mert köztünk is majdnem 100 km volt, de minden hétvégén találkoztunk! Engem is bemutatott kb. mindenkinek a családból, az anyukája azt mondta, én vagyok az első olyan lány akivel hosszútávon eltudja képzelni. Én sem tudom kalandnak felfogni, mert az öleléséből és az egyéb dolgokból nem az jött le, hogy én csak egy kaland lennék. Konkrétan 3 nappal elóttem születettt (ezen is mennyit röhögtünk, hogy ez tuti egy sorsszerű dolog, és hogy majd együtt ünnepeljük novemberben a szülinapunkat) Tudom, hogy el kell fogadnom, hogy vége, csak nagyon nehéz... És azért is ilyen nehéz, mert nagyon nehéz szerintem manapság még egy olyat találni mint ő, mármint férfit. Azt megkérdezhetem ti hány évesek vagytok?
2017. máj. 27. 15:03
 16/29 anonim ***** válasza:

Nálunk nem távkapcsolat volt, nemrég költöztem ebbe a városba, és a szülővárosomat valószínűleg mindig is az otthonomnak tekintem :) szóval egy városban lakunk, de városon belül állandóan jött értem, haza hozott, rengeteget voltunk együtt. Ez a srác a másik exemmel egy napon született, mi azon nevettünk mindig, hogy ilyen szerencsétlen is én lehetek :D aztán a szakítás is kb ugyanolyan volt...csak ez ezerszer jobban fáj.

Ez a srác is kb egy főnyeremény. Kedves, odaadó, gondoskodó, dolgozik, vannak céljai, imádtam az önállóságát, minden tulajdonságát. Első pillanatban beleszerettem, és szerintem ő is belém. Legalábbis az anyukájának azt mondta, hogy soha senkit nem szeretett ennyire mint engem. Ó, és mikor legutóbb találkoztunk, akkor azt mondta, hogy ő szeretné tartani a kapcsolatot, mindössze azért nem keresett, mert én azt mondtam, hogy nem tudnék csak a barátja lenni. De azóta se kép, se hang, pedig mondtam, hogy próbáljunk meg csak barátok lenni. Egy jó barátom szerint inkább ő nem tud a barátom lenni. Szóval elég nagy zavar van a fejemben...

Amúgy én 23 vagyok, ő 25.

2017. máj. 27. 15:40
 17/29 A kérdező kommentje:
Értem :) Hát kitudja, lehet egyszer még barátok lesztek :) Bár tudom, hogy te még mindig többet akarsz, vagyis gondolom, mert magamból indulok ki! Ő is ilyen amiket te leírtál, figyelmes, gondoskodó, romantikus, de laza is, nem lusta, nem féltékenykedett, egyszerűen kb. nem hiszem hogy könnyen rá tudok bukkanni egy olyanra mint ő :(
2017. máj. 27. 16:00
 18/29 anonim ***** válasza:
Jaj, persze, hogy többet akarok. Azok után, ami volt...Az összeköltözést tervezte, házasságról és gyerekvállalásról is beszélt. Egyiket sem én hoztam fel, mindbe ő kezdett bele. Na de ez van, elfogadom a döntését, nem zaklatom, majd ha akar valamit, akkor keres. Jobbat nem tudok.
2017. máj. 27. 16:06
 19/29 A kérdező kommentje:
Hát gondolom hogy nehéz, vagyis tudom, hogy nehéz, saját példámon! Majd azért ha van valami változás, írd meg, hogyha már így összeakadtunk hasonló szerelmi bánatunkban egy ilyen oldalon :)
2017. máj. 27. 19:18
 20/29 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz. Sőt. De nem kell magyaráznom, úgy érzem :( amúgy én is írtam ki kérdést ezzel kapcsolatban, ha gondolod olvass bele, a válaszok között van néhány elég jó, ami talán neked is segíthet. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Aztán te is írd meg, ha van valami változás. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz veletek. Remélem pozitív dolgokról fogsz majd beszámolni. Szurkolok. :)

2017. máj. 27. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!