Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne meggyőzni olyasvalakit a folytatásról vagy legalábbis arról, hogy beszéljük ezt meg aki azt mondja, azért nem akar mert elege lett belőled?
Kicsit jó lenne több infot tudni miből is lett elege?
Igy láthatatlanba amugy nem hinnem,hogy bármivel is meglehetne győzni...
Mikori a dolog,meddig voltatok együtt,van-e azóta más a késpen bármelyikőtöknél?
Ill. Ki kellene valóban kicsit fejteni a problémát mert erre így elég nehéz érdemben tanácsot adni.
Több információ kell.
Korotok?Meddig voltatok együtt?Miért szakitottatok?Mit tettél hogy elege van belőled?
Ez mostani. Mai. Egy órás kb. Azt mondta azért lett belőlem elege mert zaklattam, számonkértem és ez nem hiányzik neki.
Hogy van-e valaki más Neki? Ez is meglehet.
Tulajdonképp teljesen megértem őt... Én is kiraknám a párom ha folyton számonkérne. Az nem kapcsolat, az rabság (más dolog hogy megkérdezzük egymást milyen napod volt, mit csináltál, merre jártál, de nem kérdezzük ki erőszakosan a részleteket, ha akarja elmondja, ha nem, nem)
Gondolkozz el ezen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!