Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az exek "bszogatnak", az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exek "bszogatnak", az azért van mert nem léptek túl? Vagy minek akar valaki írogatni, veszekedni, dicsekedni, "megmondani a magáét" később is?

Figyelt kérdés

-Egy valaki telefonon keresett kétszer is az utóbbi időben, akivel már egy éve nem beszéltünk és semmi kapcsolat nem volt köztünk azóta. (Fél évet jártunk előtte). Kérdezte mi van, mondta hogy már vőlegénye van, jó vele neki, ő beszélt 90%-ban és öt perc után mindkétszer elköszöntem azzal, hogy sietek; azóta pedig letiltottam a számát. Ez ami mostanában történt, de erről eszembe jutottak korábbiak is:

-Valaki szakítás után még napi szinten kb esszéket írt heteken keresztül (főleg arról hogy milyen gonosz vagyok), amiket nem olvastam el, csak néha egy sorban írtam neki, de egyszerűen nem értettem miről akar még beszélni az elválás után. Aztán letiltott.

-Valaki elküldte facebookon hónapokkal később az új párjával közös képét szmájlizás kíséretében

-Egy újabb ember azzal hívott telefonon pár hónappal később, hogy ne zaklassam a barátját telefonon. Mondtam hogy nem is tudtam hogy barátja van és nem hívogattam senkit, de ha gondolja szívesen elküldöm neki a híváslistámat postán. Aztán letiltott ő is és a barátja is.

És ezt úgy mondom, hogy a szakítás napjától nem nagyon érdekeltek, nem akartam velük semmilyen formában tartani a kapcsolatot, egy kivétellel soha nem is jutnak az eszembe. És csak nem értem az emberek miért erőltetik az ilyen dolgokat. Én csak azt szeretem ha egyáltalán nincsenek exek az életemben. Mások hogy élnek így?

25/f

2017. máj. 2. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Hat az az exed, aki az uj parjaval kozos kepet elkuldte szmajlikkal az siman gyerekes volt.

Aki meg esszeket irt, az valoszinu, hogy nem tudott tullepni rajtad, nagyon megbanthattad stb, o meg ilyen beallitottsagu, hogy esszekkel idegesitsen vele egy ideig.

Aki meg azt hitte, hogy felhivtad a baratjat szerintem felreertettek valamit. Gondolom valaki telon zaklatta ot, es rad gyanakodtak valami miatt.

Neha mellenyultal a parvalasztassal, az biztos.

Viszont nekem van egy exem, elso nagy szerelem, akivel 16-17 evesen jartunk. Nekem azota gyerekem van. Neha szivesen beszelgetunk vagy futunk ossze, mert van meg 1-2 kozos baratunk. Nem utaljuk egymast, nincs is miert, nem haragban valtunk el, csak nem mukodott, ennyi.

2017. máj. 2. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalataim szerint az alábbiak szoktak lenni:

- Nem léptek még túl

- Elbukott a jelenlegi párkapcsolatuk és igazolást keresnek a volt kedvesnél, hogy nem velük van a baj

- Nem kellenek épp senkinek, ezért az egójuk nyugtatgatására írogatnak, hogy ők márpedig kelendőek, mert az ex visszaír nekik, tehát nem ő velük van a gond

- vannak ritka kivételek, amikor tényleg csak haverkodni akar, vagy csak érdekli, hogy miujság veled

2017. máj. 2. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalataim szerint az alábbiak szoktak lenni:

- Nem léptek még túl

- Elbukott a jelenlegi párkapcsolatuk és igazolást keresnek a volt kedvesnél, hogy nem velük van a baj

- Nem kellenek épp senkinek, ezért az egójuk nyugtatgatására írogatnak, hogy ők márpedig kelendőek, mert az ex visszaír nekik, tehát nem ő velük van a gond

- vannak ritka kivételek, amikor tényleg csak haverkodni akar, vagy csak érdekli, hogy miujság veled

De általában valami lapul a bokorban :)

2017. máj. 2. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Elnézést a dupla posztért, valami gikszer :)
2017. máj. 2. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!