Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az, aki nem akar szexelni egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 17:40
1/12 anonim válasza:
Vannak olyanok akik el vannak szex nélkül. Mióta vagytok együtt?
3/12 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk együtt. Akkor minek az ilyennek kapcsolat, ha egyáltalán nem akar, nem csak ritkán? :D
2017. márc. 31. 17:46
4/12 anonim válasza:
waoh, na ezek után mondja azt nekem valaki, hogy a csávóknak csak a szex kell, aztán meg a csajszi dobja a csávót mert nincs szex :D
Lányoknak csak a szex kell? :D
5/12 anonim válasza:
Vagy aszexuális, vagy nem kívánt téged. Megesik az ilyen :)
6/12 anonim válasza:
arra nem gondoltál, hogy csak veled nem akar?
7/12 A kérdező kommentje:
És akkor minek jött velem össze, nagyokosok? Másokkal nem volt gond sosem. Ha nem kívánunk valakit, maximum haverok leszünk, nem hívjuk kapcsolatnak azt ami nem az.
2017. márc. 31. 18:11
8/12 anonim válasza:
Merevedési zavara van, és fél a szextől.
Néha néha összejön neki egy aktus, de azt sem élvezi, mert nem rendesen merev...vagy ha egyáltalán nem áll fel,akkor meg kudarcélmény..
Szóval inkább kerüli ha lehet.
9/12 anonim válasza:
Impotens, aszexuális, köztetek nem volt meg a kémia. Sok oka lehet, ezt tőle kellene megkérdezni.
10/12 anonim válasza:
Volt már olyan pasim, aki úgy jött össze velem, hogy közben rájött, hogy neki a dagi csajok jönnek be, én viszont sportosan vékony vagyok :D Elég ironikus, hogy más meg összetenné értem a kezét, neki viszont nem voltam jó. Hidd el, simán lehet, hogy a te pasidnál is ilyesmiről van szó...vagy aszexuális, vagy ki tudja, kommunikáld le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!