Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor és hogyan szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogyan szakítsak vele? (temetés lesz)

Figyelt kérdés
Párom egyik közeli hozzátartozója meghalt és a héten lesz a temetés. Nagyon rossz a kapcsolatunk, hatalmas csalódásnak élem meg és eljutottam arra a szintre, hogy már nincs más választásom. Mindig történt valami, ami miatt nem akartam cserben hagyni de úgy gondolom már nem vagyok (talán soha nem is voltam) fontos neki és nem is akarja a problémákat megoldani. Ebben az esetben meddig várjak? Gerinctelenségnek érezném ebben a fajdalmas időszakban dobni, szeretem is de nem tudom mikor nem szemétség??? Huszonévesek vagyunk egyébként.
2017. máj. 14. 23:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%

Mindig lesz valami indok, ami miatt nem alkalmas.

Szakíts a temetés előtt, akkor nem kell megjelenned.

2017. máj. 14. 23:28
 2/20 LubbockSan válasza:
32%
Par hettel a temetes utan, mikor mar szerinted nem az jutna az eszebe, hogy temetes aztan meg ez is. Attol is fugg szerintem, hogy miota vagytok egyutt, ha regota, picit tobbet varnek a helyedben, mert ugye akkor nagyobb a sulya egy ilyennek.
2017. máj. 14. 23:28
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
Ha szereted,ne szakits. Hozd rendbe. Segitek privatban.
2017. máj. 14. 23:31
 4/20 A kérdező kommentje:
A temetésre mindenképp szeretnék elmenni. 3#Nagyon rendes tőled, de egyedül nem tudom rendbe hozni. Feleslegesnek is érzem, mert már alapjaitól sz@r a kapcsolat. Nagyon sajnálom őt is, de én nem tudom meddig bírom már ezt, lassan minden éjjel sírok.
2017. máj. 14. 23:38
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondtad, hogy mindig volt valami, ami miatt nem szakítottál.

Ha ezt tovább húzod, akkor örökre együtt maradtok. 1-2 héttel a temetés után esedékes lenne a szakítás szerintem.

2017. máj. 14. 23:42
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha minden éjjel sírsz, akkor szakits holnap.
2017. máj. 14. 23:46
 7/20 A kérdező kommentje:
Igen, amióta együtt vagyunk, több szerencsétlenség, veszteség is érte és én mindig mellette álltam a bajban de fordítva már nem érzem ugyan ezt. Igazából a családjának biztosan lehordana mindennek ezek után, de ha megvárom a két hetet, talán csillapodnak kicsit a kedélyek. Addig meg kibírom valahogy. Köszi.
2017. máj. 14. 23:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts most! Ugye, te nő vagy. Csak, mi nők vagyunk ilyen érzelgősek, "mi lesz vele, szegény, temetés stb. ". Közben meg az ilyen áldozat típusú nők mellett egy teljesen érzéketlen, lelki analfabéta hapsi van...erre utaltak szavaid: talán soha nem is voltam neki fontos, nem akarja a problémákat megoldani. Zárójelben megjegyzem minek oldaná, szte nincs is probléma, különben is, idáig is kibírta, bírja tovább is, csak hisztizik.

Szted, annyira megrázza, ha szakítasz vele?? Az egoja sérül max.

Ne gondolkozz, ő se tenné. Egy hónap se kell vígan viribül. Figyeld csak meg. 🙁

2017. máj. 14. 23:50
 9/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nyolcas leírtad a lényeget. :(
2017. máj. 14. 23:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Vard meg a temetest, addig probald vele ritkitani a talalkozasokat. Legalabbis en ezt tennem.
2017. máj. 14. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!