Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor és hogyan szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogyan szakítsak vele? (temetés lesz)

Figyelt kérdés
Párom egyik közeli hozzátartozója meghalt és a héten lesz a temetés. Nagyon rossz a kapcsolatunk, hatalmas csalódásnak élem meg és eljutottam arra a szintre, hogy már nincs más választásom. Mindig történt valami, ami miatt nem akartam cserben hagyni de úgy gondolom már nem vagyok (talán soha nem is voltam) fontos neki és nem is akarja a problémákat megoldani. Ebben az esetben meddig várjak? Gerinctelenségnek érezném ebben a fajdalmas időszakban dobni, szeretem is de nem tudom mikor nem szemétség??? Huszonévesek vagyunk egyébként.
2017. máj. 14. 23:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Együtt élünk, nem tudom ritkítani a találkozasokat. Maximum kerülhetem, de az úgy is feltűnik neki.
2017. máj. 14. 23:57
 12/20 A kérdező kommentje:
Már korábban is akartam szakítani, akkor nagyon sokat sírt és könyörgött, hogy maradjak vele. Azóta sem változott semmi, inkább csak sokkal rosszabb lett minden.
2017. máj. 15. 00:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rá büszke, kedves Kérdező. Saját tapasztalat, sajnos. 🙁
2017. máj. 15. 00:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor felesleges, varnod. Ha egyutt is eltek es az egesszel mar tenyleg ennyire torkig vagy akkor lepj. Igyis te leszel a rossz az o es a csaladja szemeben is, szoval sz*arj rajuk nagy ivben.
2017. máj. 15. 00:03
 15/20 A kérdező kommentje:
Agnyeszka nagyon sajnálom. Úgy látszik most nekem is kijutott a tapasztal szerzésből. Legközelebb remélhetőleg (ennek köszönhetően) okosabb leszek. Elmegyek a temetésre, megvárom a két hetet, aztán elköltözöm. :(
2017. máj. 15. 00:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

🙂 jól teszed. Muszáj meglépned. A te fájdalmaddal ki foglalkozik? Elárulom neked, senki. Csak te tehetsz magadért!

Lépj, hátra se nézz!!

Okos lánynak tűnsz, kicsit olvasgass a témában. Nárcisztikus, passzív agresszív (manipulátor) címszavak keress, rájöhetsz kivel éltél együtt. Többet nem lépsz bele ilyen személyiségű emberrekkel a kapcsolatban, teljesen kiszűrhetőek, már a kapcsolat elején.

Légy boldog, sok sikert!! 🙂

2017. máj. 15. 00:22
 17/20 anonim ***** válasza:

*címszavakra

*kapcsolatba

Hiába, már késő van... 😏

2017. máj. 15. 00:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Automatikusan kijavítva olvastam, fel sem tűnt a hiba. :) Köszönöm az értelmes, segítőkész válaszokat.
2017. máj. 15. 00:32
 19/20 anonim válasza:
Mindenkepp a temetes utan (tapasztalat)
2017. máj. 15. 11:23
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 Miféle tapasztalatról van szó? Kifejted bővebben? (akár privatban is)
2017. máj. 15. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!