Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsak vagy adjak még időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vagy adjak még időt neki? Sürgős! Többi lent.

Figyelt kérdés
Pár napot Hollandiában töltöttem a barátnőmnél ,akit amúgy óvodás korom óta ismerek. Mondta ,hogy elmehetnénk a barátjához , hogy ne csak otthon üljünk a tv előtt. Szóval ezt megírtam a barátomnak , hogy elmegyünk es hajnali 2-3 fele érünk csak vissza. Finoman szólva nem tetszett neki ,azt írta ,hogy utál meg hogy én mit képzelek magamról ,hogy más pasi lakására megyek. Meg ,hogy én semmilyen fiú/férfi közelében nem lehetek ,max az osztályteremben/munkában. Kb ezt írta ,csak még durvábban fogalmazva. Sőt még szakított is velem. Aztán úgy voltam vele , hogy lexarom elmegyek , nem vagyok tárgy akit kedve szerint írányíthat ,szóval ott hagytam a telefonom és elmentem. Másnap délután 3 kor értünk vissza. Ott aludtunk mivel elég a város elég veszélyes részén élnek és nem lett volna biztonságos vissza sétálni . Na mindegy visszaúton még elakartam mondani ,hogy mégis elmentem. Aztán mégsem tettem mert mire visszaértünk letiltott a fb ről és írt egy csomó mindent , amit amúgy el sem olvastam mert már attól sírógörcsöt kaptam ,hogy letiltott ... Aztán megintcsak egésznapos veszekedés .. Aznap amúgy megint elmentünk barátnőm barátjához (ott is aludtunk erről sem tud).. Azt még elmondanám ,hogy sose adtam neki semmit okot arra ,hogy ne bízzon bennem, Sőt még a kapcsolatunk elején el is mondtam a véleményem a hűtlenségről , hogy egyáltalán nem vagyok a megcsalós fajta ,akkor inkább szakítok. Az fáj még nagyon ,hogy én mindent megteszek ami,hogy kielégítsem az igényeit. Arról a kevés társasági életemről is lemondtam (mármint , ami otthon van) ,csak hogy a kedvébe tegyek .. De ez már tényleg túl ment minden határon. Ma találkozok vele ,és elmondom neki ezt , pár órával ezelőtt még nem akartam szakítani vele ,de most már tényleg fontolgatom ... Szerintetek?

2017. ápr. 17. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Neked kellett volna letiltanod a picsbe a leiras alapjan mar azelott, hogy komolyabban megismerted ezt a beteg embert.
2017. ápr. 17. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

izé.. te komolyan fontolóra veszed, hogy adj neki egy esélyt? :D

Most vagy alapból ilyen beteg az (ex)párod, vagy csak nagyon kellet neki egy indok, hogy szakíthasson veled.

Mindkét esetben kuka a kapcsolat, szerintem hagyd a fenébe.

2017. ápr. 17. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kuka, de mielöbb.:)
2017. ápr. 17. 22:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem ,hogy szakítani akart,mert miután feloldott elmondta ,hogy nem gondolta komolyan ..stb De valószínűleg szakítás lesz a vége ... Csak ahj ,az eleje olyan szép volt mindig éreztem a késztetést ,hogy mondjam , hogy szeretem ..stb Még akkor ő is normálisan viselkedett.
2017. ápr. 17. 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kell neked egy hisztis dedos? (Akkor inkább szülj magadnak egyet, még mindig jobban jársz:-)
2017. ápr. 17. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt párkapcsolati részlegben van és a "pasid" egy hisztis pubertás módjára viselkedik...

Nemhogy azt nem érdemli meg, hogy a barátnője légy, de még aztsem, hogy szóba állj vele.

2017. ápr. 17. 23:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tanuld már meg, hogy a tettei alapján ítéld meg a másikat.

Felejtsd el, mit mond, azt nézd, amit csinál. Mit csinált?

Ha már megtette, onnantól hiába a szép szavak. Azt mondják,

a magyarázakodás olyan, mint a s3gg, mindenkinek van, és

mindenkié büdös...

2017. ápr. 17. 23:29
 8/11 Fish1 ***** válasza:
100%

Hajtsd el.

Ez a pasas birtokolni akar és uralkodni fölötted, irányítani mint valami rabszolgát. Ezen kívül úgy viselkedik, mint egy óvodás.

Ha vele maradsz, a helyzet csak rosszabb lesz.

2017. ápr. 17. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Betegesen féltékeny a pasi.

Ne foglalkozz vele mert sehová sem vezet az egész. Hidd el. Letilt majd magyarazkodik majd megint letilt ha valami nem tetszik őkelmének...Közben meg azt hiszi hogy Te majd rohansz utána. Dehogy rohanj. Vágd ki a fenébe és élvezd az életed ahelyett h hiábavaló magyarázkodással töltsd, mert úgyis csak a saját igazát fogja hajtogatni.

Ügyes legyél, ne engedd magad alázni.

31 N

2017. ápr. 18. 07:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? Van egy barátnőd, akit ezer éve ismersz és ő kért meg, hogy menjetek el a barátjához, a te pasid meg erre féltékenykedik és még meg akarja tiltani?Ez nevetséges.

Én is féltékeny típus vagyok, de ez nagyon túlzás.

Szerintem ne maradj ilyen kapcsolatban, tipikusan olyan,aki később a saját anyádtól is eltiltana, rá is találna valami beteges indokot, hogy miért nem találkozhattok.

Ez így nagyon nincs rendben, hogy erre is féltékeny lett.A barátnőd pasijáról van szó, miért ne találkozhatnál vele a barátnőd jelenlétében?

"Meg ,hogy én semmilyen fiú/férfi közelében nem lehetek"

menekülj szerintem..

2017. ápr. 18. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!