Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után meddig tart ez az állapot?
Nagyon hozzánőttem, úgy érzem, hogy nem bírom ki nélküle :( nagyon szeretem Őt és úgy érzem nekem soha sem fog más kelleni, elfogadom az egészet de soha nem akarok mással semmit. 5 éves kapcsolat volt talán ezért ilyen nehéz.
Köszi a válaszokat!
22F
Mióta vagytok külön? Saját tapasztalat alapján, az első pár hét a legrosszabb, aztán jön egy nagy változás, egyre jobb lesz és utána még egy mélyebb szomorú időszak. Ha ezen túlesel, utána már tompulni fog idővel.
Muszáj lesz elengedned őt és elfogadnod, hogy ennek vége. Nagyon sokan, 10-15 éves kapcsolatból is kilépnek, és mégis újra kezdik. Ilyenek vagyunk, így vagyunk kódolva, ha történik valami sza.r, újra fogjuk tudni kezdeni előbb vagy utóbb. És rajtad áll, hogy mennyire előbb. Ezzel nem azt mondom, hogy indulj dugni mihamarabb az éjszakába ismeretlen nőkkel, hanem azt, hogy értsd meg teljesen, hogy ennek most vége. Vége. Lesz más, lesz jobb, rosszabb. 22 éves vagy, annyi barátnőd lesz még, amennyit akarsz, főleg ha sikerült ilyen fiatalon 5 éves kapcsolatot kialakítanod, akkor biztos szerethető, értelmes, intelligens srác vagy, szóval meg fognak majd találni a nők :)
"Kb másfél hete szakítottunk, mindketten fiúk vagyunk de azthiszem ez lényegtelen"
A kecskéket is szereted? Az megoldás lehetne, hűségesebbek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!