Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után állapot és fájdalom mit tegyek?
Sziaasztok!
7 évet voltunk együtt párommal. 2 hete szakított velem. Előtte nap megolelt még és adott csókot. Másnap szakított velem. 1x már ez megtortent pár hónapja. kibekultunk és újra keztük. de tudom, hogy nincs mögötte másik pasi.
Új munka helyen kezdtem és nem tudok jól teljesíteni. már panasz is volt rám. a mellkasom fáj. olyan síró görcs jön rám. 2 hete nagyon keveset eszek minden nap. Még mindig szeretem őt. Teljes szivemből, de ő nem így gondolja. De hogy lehet kiszeretni valakiböl?
Én nem bírom. vissza szeretném kapni őt. vissza hódítani, de ő akkor is elszánt. nem látom rajta a fájdalmat. Nekem nagyon fáj és nem tudom elfogadni.
F/27
Előző mégis miért?
Most komolyan az a gáz,ha valakinek vannak érzelmei???
1 éve édes apám elhunyt. még mindig nehezen jövök ki. Most meg ez. Akkora lelki fájdalom.
De miért nem látom rajta a fájdalmat? Fog neki ez fájni? Én voltam a legelső és leghosszabb.
Éveken át nagyon szeretet, még október is érzet irántam szeretetet, de már nem annyira, és abban a kettő hétben nem tudom, hogy mi változott meg. Most én kettő hete annyira padlón vagyok, annyira remegek, és nem tudom feldolgozni, és elfogadni amit mondott, annyira szükségem van rá, mert annyira szeretem egybe, nem tudom szavakba önteni.
Most mondja, hogy költözzek el, de még nem találtam másik albérletet. Nem akarok elköltözni. Szeretném megbeszélni vele a dolgot, de ő lezártnak tekinti. Ő miért tette ennyire könnyen túl magát? Visszasírhat még idővel, hogy milyen boldog volt velem annó?
Figyelj, akarmennyire faj es szereted, eroszakkal nem tarthatod magad mellett. Azzal, hogy nem koltozol el, csak megutaltatod magad vele, pont az ellenkezojet ered el vele, mint amit szeretnel.
Valoszinuleg nem ebben a par hetben valtozott ez meg, hiaba mondta meg par hete, hogy szeret, ennyire hirtelen nem szeret ki az ember a masikbol, mar kellett, hogy legyen elozmenye.
Az is kozrejatszhat, hogy az elso voltal neki. Barmi is tortent, nem eroszakolhatod magad ra, sajnalom. O nem akar mar veled lenni, az egyetlen, amit lehetsz az az, hogy felepited nelkule az eleted. Arra ne szamits es ne remenykedj, hogy visszajon.
Szia!
Mi is két hete szakítottunk 5 év után, bár 2-3x már újra kezdtük. Még együtt lakunk, kb 1-2 hétig szerintem.
A helyzet az, hogy szeretjük egymást, azonban kapcsolatban nem működünk jól. Nem vagyunk boldogok. Többszöri nekifutásra, még szakember igénybe vételével sem sikerült azt az állapotot elérni, amire vágyunk (legalábbis én mindenképpen). Nem utáljuk egymást, de a szeretetünk átalakult, fontosak leszünk mindig egymásnak, de külön tervezzük a jövőnket, mert mások a céljaink.
Ha még együtt laktok az egy NAGYSZERŰ lehetőség, hogy leüljetek beszélni. Nem a folytatásról, hanem arról, hogy megtudd mi zajlik le benne. Értem, hogy lezártnak tekinti, de ha megérted Őt, a döntését, a céljait, azt ami mozgatja őt, akkor neked is könnyebb lesz elfogadnod és túllépni. Abból amit írtál nekem úgy tűnik, hogy nem tudod mi is a szakítás valódi oka.
Feltehetőleg már nem szeretett úgy, mint eddig, és nem két hét alatt jött erre rá. Csek lehet, hogy ezt nem mondta el... a hirtelen szakítás mögött egyébként simán lehet egy harmadik fél, ugyanis egy meggyengült kapcsolatba könnyen be tud férkőzni egy harmadik - ez nem jelenti azt, hogy megcsalt. Ez sajnos előfordulhat.
Szóval, a mondani valóm lényege: KOMMUNIKÁLJTOK. Ha 7 évig melletted volt talán ennyit megérdemelsz, hogy megértsed a döntésének az okát.
Egyébként, egy kapcsolat elvesztése mindig fájó dolog. Egy szakításnál hasonló érzelmek jönnek elő, mint egy szeretett ember elvesztésekor. Mindkettőt gyászolni "kell". Téged most egy éven belül is két ilyen trauma ért. Szerintem is érdemes lenne szakemberhez fordulnod, de ez nem feltétlenül jelent pszichológust. Budapesten tudok ajánlani egy jó szakembert, aki nekem sokat segített. Tényleg jó, tapasztalatból írom :)
Ha kell még tanács írj!
Engem másfél éve megcsalt és dobott a barátnőm 3 csodálatos év után:((.
Így másfél év elteltével is nagyon hiányzik és fáj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!