Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megfog bocsátani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfog bocsátani?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek(3 hónapja járunk) van egy Amerikai Akita kutyája, amitől én rettegek. Izmos, és sokaktól hallottam, hogy agresszív fajta.Baratnőm állítja, hogy jól nevelt. A konyhában vitáztunk éppen egy hülyeségen , amikor a kutya kiment az előszobába, és megrágta a vadi új cipőmet. Elkezdtem ordibálni,a kutya fejére csaptam, az a barátnőmhöz szaladt és nyüszített. Ő meg nekem áll, hogy mit képzelek magamról, hogy megütöm a kutyáját. Én meg mondtam neki,hogy vagy azt az ócska dögöt választja, vagy engem. Ő meg egyből rávágta, hogy a kutyát. Rettentő dühös lettem, és hirtelen neki löktem a kanapénak idegből.Az a korcs meg elkezdett rám morogni meg ugatni. A barátnőm mondta, hogy takarodjak a lakásából. Meg is tettem. Ez tegnap történt, azóta felse veszi a telót se semmi.. Megbántam nagyon, hogy neki löktem a kanapénak. Vajon megbocsát?
2017. ápr. 21. 14:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Az agresszió tényleg felesleges volt. Barátnőd szépen kifizeti a cipődet - minthogy ő a felelős a kutyájáért -, te pedig szépen nem mész oda többet, amíg ott a kutya. Ennyi :)
2017. ápr. 21. 15:01
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Ilyenkor a felelősség a gazdié. Ha megtéríti a cipődet, akkor nincs probléma.
2017. ápr. 21. 16:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy pharaszt vagy, ha van esze, nem fog megbocsátani. Te vagy itt az egresszív és az önző.

(Egyébként ha a kutya fejét csapkodod(??), ne is csodálkozz ha esetleg neked megy btw. )

Másrészt meg milyen jogon állítod te választás elé? Ez nem egy megunt holmi hallod, hanem egy élőlény...

(Azontúl, hogy gyönyörű fajta, elég drága is, de igazából ez mellékes, a kutyát én sem dobnám ki valami p*tsinger kedvéért, pláne nem 3 hónap után.)

Te vagy a hülye, amiért egyáltalán ultimátum elé állítod, majd meg még el is kezded lökdösni...

Nagy hülye lenne a lány, ha ezek után még visszafogadna.

2017. ápr. 21. 17:06
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Barcsak szettepett volna tenyleg. En kutyammal csinaltad volna ezt, akkorat kapsz, hogy a fal adja a masikat. Ha meg meg engem is megloksz, es üeg utana ilyen kerdest van pofad feltenni... anyad se ismerne rad baratom
2017. ápr. 21. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Soha nem értem meg azokat, akik választás elé akarják állítani a másikat, hogy a házi állata, vagy ő... miért, a kutya egy kiló kenyér, hogy adjuk oda valakinek aki kéri?? Egy érző, szerető élőlény aki ragaszkodik a gazdájához nem úgy megy az hogy valami csutka pö..csű miatt majd ki lesz paterolva a házból mert neked nem tetszik valami. Szóltál volna hogy a kutya megrágta a cipőd, és ennyi, nem az hogy elkezded csapkodni a fejét. Valószínű kaptál volna egy másik cipőt de neeem, neked verni kell a kutya fejét... aztán meg tele lett volna vele a híradó hogy egy agresszív kutya letépte egy fiatalember karját. :D
2017. ápr. 21. 18:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Na, így 4 nap után mizujs?
2017. ápr. 25. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!