Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megfog bocsátani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfog bocsátani?

Figyelt kérdés
A barátnőmnek(3 hónapja járunk) van egy Amerikai Akita kutyája, amitől én rettegek. Izmos, és sokaktól hallottam, hogy agresszív fajta.Baratnőm állítja, hogy jól nevelt. A konyhában vitáztunk éppen egy hülyeségen , amikor a kutya kiment az előszobába, és megrágta a vadi új cipőmet. Elkezdtem ordibálni,a kutya fejére csaptam, az a barátnőmhöz szaladt és nyüszített. Ő meg nekem áll, hogy mit képzelek magamról, hogy megütöm a kutyáját. Én meg mondtam neki,hogy vagy azt az ócska dögöt választja, vagy engem. Ő meg egyből rávágta, hogy a kutyát. Rettentő dühös lettem, és hirtelen neki löktem a kanapénak idegből.Az a korcs meg elkezdett rám morogni meg ugatni. A barátnőm mondta, hogy takarodjak a lakásából. Meg is tettem. Ez tegnap történt, azóta felse veszi a telót se semmi.. Megbántam nagyon, hogy neki löktem a kanapénak. Vajon megbocsát?
2017. ápr. 21. 14:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

és még a kutya az agresszív? :D

félsz a kutyától, közben meg te vagy agresszív állat...

jobban is járt a kutyával :)

24F

2017. ápr. 21. 14:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon elborult az agyam,mikor rá ütöttem a kutyára, aztán rájöttem, hogy ez akár szét is téphet mindjárt...
2017. ápr. 21. 14:06
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Remélhetőleg nem. Neked ugyanis komoly indulatkezelési problémáid vannak: először a kutyát ütötted meg dühödben, utána meg a barátnőddel lettél agresszív. Külön-külön is gáz, de együtt pláne. Inkább tanuld meg kontrollálni az indulataid, mert komoly bajaid lehetnek még ebből (ha kell, fordulj szakemberhez)!
2017. ápr. 21. 14:07
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

ja mellesleg meg ha a kutya agresszív, akkor nem nyüszítve rohant volna a barátnődhöz hanem tényleg neked támad

szóval még jól is jártál, hogy a kutyának több esze volt, mint neked

2017. ápr. 21. 14:09
 5/16 anonim ***** válasza:
98%

Ne haragudj de te a kutyánál 15x agresszivabb vagy.

Azért egy cipő miatt ekkora durvaságot lerendezni nagyon túlzás! Max a barátnődet megkérted volna, hogy szálljon bele a kérba valamennyire, ha nagyon szőrszálhasogatóak akarunk lenni, de őszintén én kb. haragudtam volna magamban és "tanulópénz gyanánt" máskor jobban figyeltem volna rá, hogy a kutya ne jöjjön a saját tulajdonom közelébe.

De ezért a kutyát megütni, meg fellökni a barátnődet?!

Csodálkozol, hogy rádmorgott a kutya?! Védi a gazdáját, egyértelmű...

Ne haragudj, de azon se csodálkozz, ha szóba se áll veled többet.

2017. ápr. 21. 14:11
 6/16 anonim ***** válasza:
98%

Egy idegen, nagytestű kutyát csapkodni.. :D

Hát barátom, te is feleslegesen álltál sorba észért, mert mire sorra kerültél, elfogyott :D

Örülj, hogy nem tépte le a kezedet :D

2017. ápr. 21. 14:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Troll kérdés.

Tele abszurd, életidegen mozzanattal. Legközelebb valami jobbat!

2017. ápr. 21. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Remélem nem fog.
2017. ápr. 21. 14:21
 9/16 A kérdező kommentje:
Nemtudom kettőnk közül ki a troll
2017. ápr. 21. 14:21
 10/16 anonim ***** válasza:
20%

Hát ha kutya ha nem ha nekem rágta volna meg a cipőmet, ami 12 ezer forint volt, meg nem ütöttem volna az állatot, sem a páromat nem bántottam volna de en is feltettem volna a kérdést, hogy akkor a kutya vagy en, mert egy allat miatt nem szándékozok naponta cipőt vásárolni! Nyilván kérdező a ti esetetekben te is es párod is hibásak vagytok! De nem a kutya miatt hanem mert egyikőtök sem gondolt arra, hogyha lenne egy kisebb cipőtartó szekrény, ami durván 15-20 ezer forint max akkor ez a dolog elo sem fordult volna! A viselkedéseddel részben értek egyet! Agresszióra és bántalmazásra semmi szükség nincs ilyen esetben sem! En konkrétan ha feltettem volna a kérdést hogy a kutya vagy én, és a kutyát választotta volna akkor nemes egyszerűséggel bementem volna a szobába es szepen némán kipakoltam volna utazó táskába a cuccaimat és viszlát (nyilván ez helyzettől, lakóhely-lakóhely közti távolságtól függ)! Nekem pl van autóm be tudtam volna ülni es szepen lelépni távtól függetlenül, abban az esetben ha ez nem az en lakásom! Ha a párom csak nalam lakott volna es ugy teszi ezt a kijelentést akkor fogja magát cuccoljon össze az ajtó nyitva all es ki lehet lépni rajta! Ennyi a megoldás!

Válaszolva a kifejtés utan a kérdésedre en nem ajánlom hogy legyetek egyutt! A barátnőd keressen mást te meg ne alazkodj meg! Jobb lesz külön

2017. ápr. 21. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!