Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után vagyok és nagyon félek, hogy ha újra látom a szívem megfog szakadni. Ez idővel "elmúlik"?
Figyelt kérdés
Szakítottunk, mert több okból is nem ment a kapcsolat. (távkapcsolat, ő semmit nem tett azért, hogy működjön én pedig mindent feladtam érte, én küzdöttem, én ragaszkodtam jobban ésatöbbi...)
Mivel külföldön él így csak decemberben és nyáron esélyes, hogy látni fogom mert akkor vannak itthon. Viszont már most rettegek, hogy decemberben valami koncerten összefutunk mert ugyanaz a zenei ízlésünk... meg az itthoni baráti körünk is.
Addig ez enyhülhet? 20L
2016. aug. 30. 02:32
1/3 anonim válasza:
Igen, idővel elmúlik. A mai a 103-ik nap, hogy nincs már velem az a személy akit nagyon szerettem, és már nem hiányzik, és neme gondolok rá annyit, de azért még most se kellemes, de kevésbé rossz, szóval igen, idővel el fog múlni mint mondtam.
2/3 anonim válasza:
Kérdező ne sajnáltasd magad 1évben kétszer láthatod és ennyire odavagy?Ennek annyi,mit nem fogsz ezen basszus
3/3 anonim válasza:
Haat en azt nem ertem mit aggodsz ezen?! Elfelejtetted hogyan kell csettinteni az ujjaddal? Szerintem be kene fejezni a nyafogast es szepen feloltozni, eeees....lassuk csak!....ma te hivhatsz ki.... holnap meg te.... Nem vagy elkotelezve sehova. Eld az eletet, mert bepokhalosodhat a pi.... labadkoze!!! :) Gondolkodj mar kislany! Tavkapcsolat?!?!?! 20 evesen?!?!?!? Normalis vagy?!?!?!? KOVETKEZO!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!