Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Mi az ami megfog egy lányban? Mi kelti fel az érdeklődéseteket? Amitől azt, mondjátok, hogy IGEN, ő kell?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 22:11
2/16 anonim válasza:
Szem, mosoly, arc, jellem. Ezek a legfontosabbak.
De a fenék, cici, derék, haj és a lábak is fontosak :D
De az elsők jobban hatnak az érzelemre.
3/16 anonim válasza:
Az egész fizimiskája jellemmel együtt, tokkal-vonóval. Az intellektus felvillanyoz, ha értelmes, kedves, humoros, érdeklődő, beszédes, de nem fecsegő. Tudja, mikor kell hallgatni is. Ilyesmik.
4/16 anonim válasza:
Nem hisztis és nyafogós, elfogadja magát úgy ahogy van és nem próbálja 28 kiló sminkkel kijavítani, nem lusta, valamint hasonló az elképzelése az életről mint nekem.
6/16 anonim válasza:
Akkor kell nő, ha úgy érzem jobb vele, mint nélküle. Persze ezt csak akkor lehet érezni, ha ő is ugyanezt érzi. Emiatt nem is sok lány fog meg.
7/16 anonim válasza:
Ha az intelligenciájával akar meghódítani, nem a ruhatárával meg a sminkkészletével...
8/16 anonim válasza:
Ha intelligens, érdeklődő, humoros, barátságos. Innen indul.
9/16 anonim válasza:
Ha értelmes és nem felszínes. Ezzel a 2 tulajdonsággal elég könnyű dolga lenne egy csajnak, mert ritka dolgok.
10/16 anonim válasza:
1 lány volt akit tömegben megláttam és azt éreztem: "meg kell ismernem"
neki a mosolya volt ami megfogott és nem tudom honnan tudtam, de az a mosoly olyan belsőt is rejtett maga mögött!
amivel igazán megtud fogni az a nagyon kedves odaadó figyelmes belső, sőt enélkül nem is kellene egy lány sem
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!