Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan dolog, ami miatt izgultok, hogy mikor és hogy mondjátok el?
Pl én nem tudok/szeretek főzni, nem is csinálom. Nem akarok gyerekeket. És mindig azon gondolkozom, hogy ezeket mikor és hogy hozzam fel.
Nektek is vannak ilyen dolgaitok?
Engem ez pont nem izgat!
1.) tudom, hogy alkalmatlan vagyok egy kapcsolatra, így a " felkéréseket ", ha vannak, normálisan visszautasítom.
2.) ha azt érzem, bármivel kapcsolatban, hogy " na most ezt el akarom, el kell mondanom " el is fogom. :)
Persze.
Anyámnak nehéz elmondani, hogy szóba állok apámmal (kb. fél emberöltönyi ideje gyűlöli).
Továbbá anyámmal le kéne ülnöm beszélni, mert most semerre nem tart a kapcsolatunk, és az egy ramatyban van. Új alapokra akarom helyezni az egészet, és felépíteni valamit ami működik. De sajnos előtte le kell ülnünk végig venni a kis sérelmeinket, majd megbocsátani és túllépni rajta.
Ehhez kéne időpont, mert jó lenne személyesen intézni face to face. Anyukám meg fél országgal arrébb lakik.
Igen. Nekem is a főzés, én se szeretek; a macskám, hogy egyáltalán van; a karrierem (nincs olyan ismerősöm, aki sikeresebb lenne nálam és eléggé fröcsögve szoktak emiatt reagálni rám); van egy tartós betegségem. Nem okoz hátrányt, de gondolom kéne mondani.
Ezeket nem nagyon tudom, hogy érdemes szóba hozni, pedig szerintem fontos dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!