Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mondjátok meg hogy ez micsoda...

Mondjátok meg hogy ez micsoda dolog? (war thunder)

Figyelt kérdés

megnéztem a gépigény.hu-n a war thunder gépigényét, összehasonlítottam a gépemmel, és mit ad ki?

Minimum:100%

Ajánlott:100%

Ajánlott grafikai beállítás: nagyon magas

Erre: low grafikán megy 20 fps-sel!!

Totál élvezhetetlen a játék a max. 20 fps-sel, de van hogy lemegy 10-15-re!

Ja és fontos hogy a tankos részéről beszélek, igaz hogy ott alacsonyabb fps-t vártam, na de ennyivel?

A repülősbe lowon van 60 fps-em.

#bug #War Thunder #optimalizálatlan szar
2014. aug. 15. 08:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Géped alkatrészei?
2014. aug. 15. 08:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Proci: amd athlon x3 450 3.2 ghz

Ram: 4gb

Vga: nvidia geforce gt620

De ez lényegelen, a gépigény.hu szerint elmenne rajta nagyon magas grafon is.

Ám néhány dolgot állítgattam: és mostmár Min. grafikán elmegy 50 fps-sel (hatalmasak az fps dropok, van hogy 20 fps-re lemegy)

De min grafikán a játék egy hányadék, ocsmány, ugrálnak a textúrák, fujj undormány.

Megpróbáltam mediumon is, ott 17-20 fps-t tapasztaltam.

Szánalmas az egész

2014. aug. 15. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Mas jatekoknal is alacson beallitason jatszol vagy csak a wt szorakozik? Driverek, megfelelo huttes, portalanitas?

Az ilyen problemak altalaban a felhasznalo gepevel vannak, a legtobb gepen tokeletesen fut

2014. aug. 18. 12:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen ha játszom akkor low beállításon, de ezt nem értem.

Elvileg nagyon magas beállításon tudnék játszani a wt-vel, a gepeigeny.hu szerint, de nem

2014. aug. 18. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:

A gépigény.hu összehasonlító része azért messze nem mérvadó, mivel nem a valós teljesítményt fogja nézni.

GT620 meg tv nézős kártya, a WT-nek meg szerintem viszonylag magas a gépigénye ilyen szempontból.

2014. okt. 16. 22:09
 6/8 anonim válasza:

Annyi hogy ehhez erősebb gép kell hogy felfogja a házakat fákat bokrokat stb.....

Meg sok patchek vannak amikkel szépítik és jobbítják így magasabb a gépigénye

2015. aug. 29. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát én erre csak aztmondom nagyon ergya egy game annyi szent! Mindenesetre az a biztos hogy némejik gépen elfut ,némejiken nem és a gép teljesítményének illetve a telepített programoknak nem sok köze van hozzá, egyszerűen szarul van összerakva a kliens része. A szerverrésze meg fenetudja azt még nem tudtam megnézni.....
2015. nov. 2. 05:33
 8/8 anonim ***** válasza:
A videokártyád nem elég semmire. Nekem is ilyen processzorom van, de R7 260X (2GB) ossal és 8GB rammal. Gond nélkül megy játék FHD-n, maxon, FXAA-val és minden mással is.
2016. ápr. 28. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!