Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki igy szakitás után?
Figyelt kérdés
A történet a következő, volt egy hosszú kapcsolatom, sok év. Anyagilag nem álltam túl fényesen, nem volt normális melóm, ezért nem is akartam addig gyereket ameddig nem jövök egyenesbe. A csaj lelépett mással, gyorsan evetette feleségül magát, stb. Azóta jól fizető munkám lett, több 100 ezer Ft havonta, miután ezt megtudta az ex, elkezdett írogatni, de engem már nem érdekel, akkor nem tartott ki mellettem, mert nem tudtam megfelelő színvonalú életet biztosítani neki, akkor menjen a fenébe, ti hogy gondolnátok a helyemben? 33F2017. ápr. 7. 14:15
11/13 anonim válasza:
Rengeteg "anyagias" nő van. Annál csak azok a rosszabbak akik a külső alapján válogatnak. Ha nem vagy magas és vékony vagy sportos akkor takarodj. Nem kell igazán dagadtnak lenni, elég ha csak van rajtad pár kiló már az elutasítások sorát kell elszenvedned.
12/13 A kérdező kommentje:
Külsőmmel nincs baj, gyerekkoromóta sportolok, ma már csak kondiba, de nekem épp elég. Köszönöm a kommenteket, semmiképp se fogadnám vissza, az biztos!
2017. ápr. 7. 16:18
13/13 Ypszilon1980 válasza:
#6:sajnos van ilyen eset is sok.Nekem olyan esetem volt,hogy adtam a barátnőmnek kölcsön pénzt,amikor szüksége volt rá,de nem adta meg soha,ami persze nem volt gond amíg együtt voltunk,pedug volt állása és jól keresett.Volt nagy adóssága,amit persze mondtam,hogy abban nem tudok segíteni,mert nem tudok annyit adni neki,meg amúgyis az azelőtt volt,hogy mi összejöttünk,na onnantól kezdve mindjárt minden baja volt velem,aztán szakított.Persze a kölcsön kért pénz nála maradt,mondanom sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!