Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy évvel a szakítás után írjak neki szülinapi köszöntő üzit?
Nem vesztünk össze, nem volt nagy szakítás, még éretlen volt a pasi egy olyan komoly kapcsolatra, amilyenre én vágytam így megbeszéltük, hogy jobb lesz mindenkinek külön. Nem beszélünk,mert én nem akartam felszabdalni a sebeket folyton, úgyhogy megkértem, hogy ne keressen.. persze keresett, és ez összezavart, így kénytelen voltam letörölni mindenhonnan.
Ő irt nekem szülinapra, névnapra, karácsonyra, műtét után, én szépen mindet megköszöntem ennyi..
Most közeledik az ő szülinapja, és nem tudom, írjak-e neki, vagy sem.
Igen, remélem, hogy még összejövünk majd egyszer.
"persze keresett, és ez összezavart, így kénytelen voltam letörölni mindenhonnan"
Lehet, akkor te is éretlen vagy :)
2.
Nem lépett semerre, de minden sz*art lajkolgatott, a képeimet elsőnek, zenét, mindent, de a beszelgeteseink ugy értek véget hogy kérdesre soha tobbet nem reagalt, meg neha irt, hogy mizu, és amikor megkérdeztem hogy konkrétan mire kivancsi, akkor azt volt a válasz, hogy csak úgy kérdezi.
ezekkel nem tudtam mit kezdeni, viszont állatira összezavartak. Aztán egyszer bekattantam és letöröltem, hogy ne kelljen agyalnom hogy ezt most miért csinalta.
Mindketten picik vagytok. Érdemes lenne együtt tanulni egy kis érettséget.
Írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!