Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mégsem kellenek a normális nők?
Csak a legutóbbi példát hoznám fel, bár tudnék mesélni párat. Fél évvel ezelőtt ismertem meg egy férfit társkeresőn. Eleinte úgy egyeztünk meg, hogy laza kapcsolatba kezdünk, mert mindketten túl voltunk pár csalódáson. Aztán úgy alakult, hogy jól éreztük magunkat együtt és kérte, próbáljuk meg komolyan. Számomra ez akkor már nem volt kérdés, hiszen addigra kialakultak iránta érzelmeim és a kötődés. Úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben halad, nagyon jól éreztük magunkat együtt. Imádta a főztömet, mindig megleptem, imádtam a kedvében járni mindenben. Sokszor emlegette, hogy jobbat nem is kívánhatna nálam. Nagyon boldog voltam, bár voltak apró jelek, amik miatt néha úgy éreztem, valami nincs rendben, de hittem és bíztam benne. Aztán kiderült, megismerkedésünk percétől kezdve több nővel volt kapcsolata. Ha nem velem volt, valamelyik másikkal. Óriásit csalódtam benne és nem ő volt az első, aki ezt eljátszotta velem, pedig tényleg mindent igyekszem megadni egy kapcsolatban testileg és érzelmileg egyaránt. Sokszor hallom férfiaktól, hogy eltűntek a rendes nők, mindenkinek csak a pénz számít. Egyre inkább érzem azt, hogy nem éri meg rendesnek lenni.
Még csak azt sem lehet mondani, hogy azért járok így a férfiakkal, mert a rosszfiúkat keresem, hiszen mindig teljesen átlagos férfiak tetszettek, így mindegyik exemet eszerint választottam.
Aki egy laza kapcsolattal kezd attól mégis mit vártál ?
Alapvető ember ismertekből elégtelen !
Kellenének de csak azt látom elvárások vannak a másik felé de a szerelem szót nem ismerik manapság mert az nem az elvárásoktól fog jönni ! Tisztelet a kivételeknek csak kár hogy egy sincs a közelemben aki szabad préda is !
Sajnálom:(
Rosszul jött ki a lépés nálad is.
Én például azt gondolom erről a történetről hogy itt a hozzászólók megint főleg azt a félt támadják aki csak boldog akart lenni egy kapcsolatban.
Férfiként mondom sok ilyen mocsadék van aki csak a farka után megy és a csillagokat is lehazudja az égről a nőknek. Hogy az ilyeneket kiszűrd nagyon résen kell lenni.
Miattuk szívnak a normális férfiak. De ugyanez fordítva is igaz, nők között is sok aki miatt a férfiak álltalánosítani kezdenek.
Például én is nagyon szeretném megtalálni párom, de annyira nehéz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!