Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éves kapcsolatomnak véget vetettem az alábbi okok miatt. Mit gondoltok, szerintetek is jogos volt?
Másfél éves kapcsolatomnak véget vetettem az alábbi okok miatt. Mit gondoltok, szerintetek is jogos volt?
A mostmár ex barátnőm 20 éves, én 24. A következő okok voltak a szakítás hátterében:
1. Először is eligénytelenedett, nem vigyázott magára. Amikor megismertem volt 65 kg (172 centi magas lány), azonban azóta már felszedett több, mint 15 kilót. Az anyja akkora, mint egy kamion, ha az ő génjeit örökölte, akkor nyilván ő is hízékony, viszont amúgy sem tett ellene semmit, ugyanúgy ment az édesség, a chip, az üdítők, és a többi. Hiába mondtam neki többször is, hogy jöjjön el velem futni/edzeni, nem nyert az ötlet.
2. Ellustult. Korábban szerettem benne, hogy suliba jár, mellette meg még heti pár órát dolgozik is. Viszont pár hónapja otthagyta a sulit (még pár hónap lett volna a végéig), mert már „nem szereti és rosszul érzi magát”. Na azóta se suliba nem jár, se nem dolgozik. Csak úgy van.
3. A fenti tényezők ellenére azonban az elvárásai mindig nőnek. Merthogy egy „rendes férfi étterembe hordja a barátnőjét” meg azért szeret ő menni ide-oda, meg szeretne drága ajándékokat kapni. Én a pályakezdő fizetésemből ezt nem tudom finanszírozni, de ő elvárná.
4. Az előzőhöz kapcsolódik a fizetési arány. Ő sohasem fizetett sehol. Mindig csak én fizettem. Múltkor voltunk egy kisebb hétvégi pihenésen. Nekem 31 ezer forintomba került az egész, ő ellenben egyetlen bevásárlást finanszírozott mindössze 2 ezer (!) forint értékben. Elvittem moziba azokra a filmekre, amiket szeretett volna megnézni – engem rohadtul nem érdekeltek – de még azokat is én fizettem. A megjegyzéseim, hogy ez így nincs jól, süket fülekre találtak.
5. A megbízhatatlanság. Mindig benne volt a levegőben, hogy gondol egyet, és megsértődik. Az utóbbi időben egyre gyakrabban. Eddig kétszer voltunk ilyen hétvégi utazáson, mindkétszer előtte egy-két nappal megsértődött, én meg álmatlanul forgolódtam éjszaka, hogy mi lesz, meg hogy bukom a pénzt. (Legutóbbi sértődés oka: elkezdte mutogatni a régebbi fotóit, én meg percek után véletlenül elszóltam, hogy régebben jobban nézett ki.)
6. A női gondoskodás teljes hiánya. Értem itt ezalatt, hogy mindig, amikor együtt aludtunk (mindig csak nálam), minden reggel hoztam az ágyba reggelit. Soha nem volt az a részéről, hogy „kimegyek, és besegítek”. De még, amikor elutaztunk sem volt az, hogy most kivételesen csinál ő. Ebben nekem tökéletesen megnyilvánult, hogy milyen arányban vannak az elvárások és a teljesítmény az ő részéről.
7. Szex. Elmondása szerint velem sokkal jobb volt, mint az előző barátjával, velem olyan dolgokat élt át, mint mással nem (én voltam a második neki). Csakhogy előfordult, hogy nekem nem volt kedvem szexhez. Ezen alkalmakkor gyakorlatilag mindig kiakadt. Volt, hogy ilyeneket írt, hogy „most elmegyek a koliba, ha te nem teszed meg, majd megteszi más”, meg hogy „ilyen csak vén tatákkal fordul elő” és hasonlók. Amiket mondott, olyan sebeket ejtett, hogy sosem tudtam megbocsátani neki. A szex egyre jobb volt számára, de valahogy nem éreztem azt, hogy ezért hálásabb lenne. Inkább még követelőzőbb. Neki egyre jobban megjött a kedve hozzá, nekem viszont (főleg ilyen elhízás után) már nem volt olyan lelkesedésem.
8. És a finálé. Nem jött meg neki 11 napig. Habár szó volt már róla korábban, hogy én még semmiképpen sem akarnék gyereket, de ő kitalálta, hogyha besikerült megtartja. Na ekkor akadtam ki, egy csomót veszekedtünk, minden feszültség lecsapódott. A 9. napon elmondott már mindennek. „Önző dög, nem férfi, semmire sem jó csak szexre, féreg, balf... és a többi.” A 10. napon megírta, hogy nem tart alkalmasnak kapcsolatra. A 11. napon hívott fel, hogy megjött, de le is tette egyből a telefont utána. Na én innentől nem kerestem. Ő este küldött egy szivet, majd rögtön utána, hogy „nem ide akartam, véletlen volt”. Pár nappal később még megcsörgetett vagy háromszor, de csak ilyen pár másodpercekre. Én meg nem hívtam vissza.
Köszönöm, hogy végigolvastad ezt a terjedelmesre sikerült írást. Nem terveztem ennyire részletesre, de jól esett kiírni magamból a feszültséget.
Játsszunk el a gondolattal, hogy az összes hibája ellenére ez igaz történet! :)
Nekem már az is furcsa, hogy várod a "vőlegényed" több hónap után és nem mész ki a reptérre ... (?)
22 vagyok,
Bocs, de nem ide akartam írni!!!!!!! :(
Köszönöm szépen mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat! Jól esik olvasni ezeket.
Arra, hogy miért vártam ennyit, igazából értelmes indokot nem tudok írni. De így, hogy kitisztult a fejem, már csak ámulok magamon, hogy egyáltalán miért nem léptem ezt meg már sokkal hamarabb. Elcsesztem, nincs ezen mit szépíteni. Ez az idő volt a "tanulópénz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!