Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Vélemények? Jól tettem?
Ez egy debil, jó hogy nem maradtál vele. Keserű életed lett volna.
De azt viszont nem értem hogy megkért hogy beszélj a haverjával aztán utána ezen behisztizett... Súlyos gondok vannak vele, még akkor is ha esetleg hogy a haverjának is tetszel. Mondjuk ha tudta volna akkor minek kér meg hogy beszélj vele. Egyszerűen nem értem. De nagy zavar lehet a fejében. Ilyenekkel ne kezdj szerintem! Kiegyensúlyott, normális ember alkalmas csak párkapcsolatra. Az exed nem, neki egy pszichológus kéne, meg két here a lába közé hogy férfi legyen.
"De nekem már elegem lett abból hogy a párkapcsolatban én vagyok a férfi..ő meg a nő.."
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a viselkedés egy nőtől sem normális szerintem... Az az ember aki ilyeneket csinál, nem alkalmas egy párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!