Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok erről? Véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Vélemények? Jól tettem?

Figyelt kérdés
Nemrég együtt voltam egy "férfival" nagyából 2 hónapig. 2 hétig minden oké volt..utána jött a nagy változás egyik pillanatról a másikra hisztis lett, el kezdett féltékenykedni ok nélkűl..az egyik példa hogy megkért hogy beszéljek a barátjával a munkahelyen..én meg is tettem semmi olyanról nem volt szó, erre mikor mondtam neki hogy beszéltem vele azután kiakadt hogy hogy mertem vele beszélni meg hogy férfi és nő között nincsen barátság és el fogom hagyni érte...sírt, én elmondtam hogy miről beszéltünk,a barátja is..elhitte de aztán jött a java 2 nap mulva már mindenen elkezdett sirni..szó szerint sirni, hisztizés nyavajgás, gyerekes viselkedés ment azóta. De nekem már elegem lett abból hogy a párkapcsolatban én vagyok a férfi..ő meg a nő..és ezután rá tett azzal hogy elkezdett úgx viselkedni mintha meleg lenne. Szakítottam vele, sírt nagyon azóta nem beszélünk de úgy sajnálom őt..nem akartam neki fájdalmat okozni..de tudom hogy nem lehetünk együtt mert úgysem lenne értelme. Nemrég viszont meglátta hogy beszéltem a barátjával és hát persze azonnal sirt..a barátja bevallotta hogy tetszem neki..de nem erölteti csak el szerette volna mondani, most viszont az exem mégrosszabbúl van és úgysem hinné el ha mondanám neki hogy nem vagyunk együtt. Én voltam a 3. "Párja" egész életében és ő még mindig hitt a tündér mesékben. Nos mi a véleményetek?

2017. febr. 19. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy otthagytad. Az az ember beteg.
2017. febr. 19. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
No comment
2017. febr. 19. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy debil, jó hogy nem maradtál vele. Keserű életed lett volna.

De azt viszont nem értem hogy megkért hogy beszélj a haverjával aztán utána ezen behisztizett... Súlyos gondok vannak vele, még akkor is ha esetleg hogy a haverjának is tetszel. Mondjuk ha tudta volna akkor minek kér meg hogy beszélj vele. Egyszerűen nem értem. De nagy zavar lehet a fejében. Ilyenekkel ne kezdj szerintem! Kiegyensúlyott, normális ember alkalmas csak párkapcsolatra. Az exed nem, neki egy pszichológus kéne, meg két here a lába közé hogy férfi legyen.

2017. febr. 19. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
bocsánat elgépeltem.... 'még akkor is ha esetleg tudta, hogy a haverjának is tetszel.
2017. febr. 19. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Sztem nem kellett volna beszélni a baràtjàval mégha ő kért meg rà !Sztem csak kívàncsi volt rà hogy te hűséges vagy e hozzà !Az exed sztem tudhatott rola hogy bejössz a baràtjànak!
2017. febr. 19. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk a hisztizés az nekem is sok lenne!Ha annyira érett lett volna az exed akkor megmondja a baràtjànak hogy ne legyeskedjen ne hajtson ràd !Ehelyett gyerekesen hiztizett !Szànalmas!
2017. febr. 19. 15:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Én nem tudtam hogy bejövök neki. Mindig is úgy viselkedett velem mint "a haverom csaja" hűséges voltam hozzá. Köszönöm a válaszokat. :)
2017. febr. 19. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:

"De nekem már elegem lett abból hogy a párkapcsolatban én vagyok a férfi..ő meg a nő.."

Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a viselkedés egy nőtől sem normális szerintem... Az az ember aki ilyeneket csinál, nem alkalmas egy párkapcsolatra.

2017. febr. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!