Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit gondoltok egy ilyen lányról? Vélemények érdekelnének.
Elvileg: Szép, csinos, kedves, értelmes, inkább visszafogott, de szeret szórakozni. 22 éves és még nem volt barátja.
Azért kérdezem, mert rólam ezeket mondják. De mikor megtudják, hogy nem voltam még senkivel, elfordulnak tőlem a pasik. Őszintén érdekelne, hogy mire gondol egy pasi, amikor egy szerinte szép és normális lányról megtudja, hogy nem volt még senkije.
"Elvileg: Szép, csinos, kedves, értelmes, inkább visszafogott, de szeret szórakozni."
Ez mind igaz??? Mert ez esetben jó nagy hülye, aki ez miatt nem akar tőled semmit... Engem nem zavarna. 22F
Korodbeli átlagpasi ? Azt hogy rohadt válogatós lehetsz, és a francnak kinlódjon, ugyis fogsz benne hibát találni.
Nen azt mondom, hogy igy van, de nekem is ez a elsö gondolatom
Én nagyon örülnék egy ilyen lánynak.
Nem tudom, hogy a többiek miért tartják ezt bajnak. Nekem inkább előny.
Azok a lényeges tulajdonságok, amiket az első sorban mondtál. Szép, csinos, kedves, értelmes, visszafogott. Ez nálam már tuti bejön :)
21f
"helyesbítek, már randizgatnátok egy ilyen lánnyal, és tetszene minden, és kiderülne ez."
Szerintem ilyen férfi nincsen... 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!