Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit gondoltok egy ilyen lányról? Vélemények érdekelnének.
Elvileg: Szép, csinos, kedves, értelmes, inkább visszafogott, de szeret szórakozni. 22 éves és még nem volt barátja.
Azért kérdezem, mert rólam ezeket mondják. De mikor megtudják, hogy nem voltam még senkivel, elfordulnak tőlem a pasik. Őszintén érdekelne, hogy mire gondol egy pasi, amikor egy szerinte szép és normális lányról megtudja, hogy nem volt még senkije.
Én ugyan ez vagyok, nagyon örülnék egy ilyen lánynak. De hát nekünk ezt dobta a gép! :D
20/F
17:15 vagyok megint tisztázzuk mi a kérdés :)
az elöbb lemondtam, hogy én mit gondolnék, és a kérdés alapján a kérdezö is erre kiváncsi.
Ám ha az a kérdés, hogy bejönne egy szép, normális 22 éves szüz lány akkor nagyon bejönne, mert ha sikerülne meghóditanom, az akár életreszóló is lehetne. DE, meg se próbálnám,nem vagyok kivételes jók nekem az átlaglányok , ahogy már el is mondtam.
És nyugodtan jelentkezhet, aki ugy gondolja, hogy 100%biztos hogy megfelelne egy 22 éves lánynak, akinek még nem volt barátja,és nem tartana töle, hogy nem üti meg a mércét.
"És nyugodtan jelentkezhet, aki ugy gondolja, hogy 100%biztos hogy megfelelne egy 22 éves lánynak, akinek még nem volt barátja,és nem tartana töle, hogy nem üti meg a mércét."
100%-ra soha nem lehet menni. És nem biztos, hogy azért nem volt barátja, mert válogatós... Arra még nem gondoltatok, hogy kicsit önbizalom hiányos? Én nem mondom, hogy biztos megfelelnék neki, de ez úgyis kiderülne... Nem lehet előre ilyen következtetéseket levonni. Meg kell próbálni:) 22F
A kérdés igazából arra irányult volna, hogy megtudjam, hogy miért ijeszti el ez a pasikat tőlem. Mert nem egyszer tapasztaltam már.
Például ha valaki megismer, úgy érzi, hogy az esete vagyok. Aztán megtudja, hogy nem volt még senkim. Szerintem akkor valami ilyesmi futhat át az agyán. "Itt egy lány, tök jó vele minden, vajon hogyhogy nem érdekelte még eddig egyik pasit sem, lehet, hogy van nála akkor valami szembetűnő hiba, amit nem vettem észre?"
Szóval erre vagyok kíváncsi, hogy mi fut át ilyenkor egy pasi agyán.
"Szóval erre vagyok kíváncsi, hogy mi fut át ilyenkor egy pasi agyán."
Nem lehet általánosítani. Valakit egyáltalán nem zavarna ez a tény(pl. engem) és van aki ez miatt nem akarna veled összejönni.(ezt tapasztaltad gondolom eddig) Szóval erre nincs olyan válasz, ami minden esetben megállja a helyét.
Visszakérdezek. Neked mi futna keresztül az agyadon, ha egy ugyanilyen fiúval randizgatnál, mint te vagy? 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!