Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mit gondoltok erről?
Ha nem kellett neked akkor szerintem hagyd őt békén egy életre...
Ez a barátkozás szakítás után szerintem ez hülyeség.Vannak gondolom barátaid,haverjaid..barátkozz velük.
Magamból kiindulva én sosem barátkozom az exekel.
Ha 2 ember valaha szerette egymást,de tényleg szerették egymást és utána véget ér a kapcsolat szerintem az utána már nem lenne egészséges kapcsolat.
nem
ha valamikor megkeresne,akkor nem zárkóznék el
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha a lány döntött úgy,. hogy legyen vége akkor keressen ő ha szeretne valamit.
(fordítva detto)
Jajj istenem, figyelj ide.
Légy határozott felnőtt értelmes ember.
Nem kell játszadozni, nem kell gondolkodni hónpaokon keresztül, ennek vége lett ugye, namost ha nem haraggal váltatok el, akkor teljesen mindegy ki keres kit. És elvileg nem haraggal történt.
Nemes egyszerűséggel hívd fel, felnőttek módjára, de a b**uzi facebokon üzengess hívd fel szépen, és mond el neki, hogy mit érzel.
És, hogy ő mit gondol és ő mit érez.
Nincs ebben semmi ciki.
Ha nem teszed meg, akkor ezen még hónapokon keresztül csak gyötrődni fogsz meg agyalni és nem fogsz tudni mit kezdeni magaddal.
Persze kétlem , hogy felhívod, de legalább egy sms-t írj neki ha már felhívni nem mered.
Beszélj vele basszus légy nagylány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!