Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Exemmel 1 évig együtt voltunk,január közepe fele furcsa lett velem,utolag kiderült,hogy az egyik legjobb haverom rányomult stb és megkérte a kezét és igent mondott,na most Facebookon tartja velem a kapcsolatot,mindig rám ír,mondtam neki,hogy soha többet nem fog látni,mivel kimegyek külföldre dolgozni.Viszont mondta,hogy még nem teljesen szeretett ki belőlem,csak elhanyagoltam.A problémám ott kezdődik,hogy igaz mindenáron kimegyek,viszont néha ugy vagyok vele,hogy nemis akarok igazán kimenni,mert vagyok olyan hülye és még mindig azt hiszem,hogy ez a kapcsolat nem ért véget...Tudom hagynom kéne a csajt,de egyszerűen nem sikerül elfelejtenem.Valami ötlet,hogy mifog ebből kisülni vagy hogy mit javasoltok?
2016. ápr. 20. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Aki szeret nem hagy ott és aki odáig van érted az nem mond másnak igent!!! Komolyan feladnád egy ilyen nőért a saját fejlődésedet?

NE TEDD!

2016. ápr. 20. 17:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Kihagytam,hogy febuár végén kérte meg a kezét.Azóta találkoztam a gyerek szüleivel,akik nagyon ellenzik ezt az egészet és utálják a csajt szó szerint lek****ák a gyerek meg addig nem mehet haza amig együttvannak :D őrült egy sztory
2016. ápr. 20. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem változtat semmin. Ha ők szakítanak is a lány szülei miatt, attól még neki nem fog "gerince nőni". Ha úgy érezte, elhanyagolod, akkor jeleznie kellett volna ezt a problémát, nem pedig fejest ugrania más pasi ágyába. Persze lehet mentegetni, hogy csak kommunikációs probléma, és nem tudta kezelni a helyzetet, és hogy kaphat még egy esélyt, mert mindenki hibázik... Nehéz ügy. Viszont mivel te úgyis külföldön leszel, ez valószínűleg rövidre zárja a problémát. Elég távol lesztek egymástól ahhoz, hogy józanul át tudjátok gondolni a dolgot, és ahhoz is, hogy kiderüljön, mennyire erősek az érzelmeitek egymás iránt. Lehet, hogy ott összeismerkedsz valakivel, aki nagyobb hatással van rád, nem lehet tudni. (Csak magánvélemény, de szerintem ez a valószínűbb forgatókönyv. Én alapból nem hiszek a távkapcsolatokban, igénylem a gyakori találkozásokat stb., és úgy tapasztalom, a többség hasonlóan van ezzel. Egy erős, problémamentes kapcsolatot is próbára tesz egy hosszabb távollét havi vagy még ritkább találkozásokkal. Tulajdonképpen majdnemhogy átmegy virtualitásba a dolog, és azt bármelyik fél részéről felülírhatja egy közelebbi, személyes kapcsolat.)
2016. ápr. 20. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!