Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok! Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni a történetemet.

Megismertem egy éve egy férfit.Beszélgetéseink során kiderült,hogy még nős,és van két gyereke.Nagyon őszintén elmondta,hogy egy háztartásban él ugyan a feleségével,de mindketten külön utakon járnak,a nőnek is van párja és ő is szeretné megtalálni a társát.Összejöttünk.Heti két napot találkoztunk mindig,ennyi ideje volt rám.Ahogy telt az idő,én egyre nehezebben viseltem,hogy tőlem haza megy ahol ott van a nő.Ebből egyre több vitánk lett,és szinte két hetente szakítottunk.Tudni kell,hogy ők volt,hogy évekre külön mentek aztán újra összejöttek,úgyhogy volt bennem félelem rendesen.Próbáltam bízni,és kordában tartani a gondolataimat,de időről időre kibuktam.Kitartottam mellette,mert nagyon szerettem.Pár napja viszont szakított velem,mondván,hogy túl sokat veszekedtünk,és az érzelmei ezt nagyon megsínylették,így vége.Ti mit éreznétek,ha ennyi küzdelem után a másik adná fel,akinek igazából sokkal könnyebb volt a helyzete,mint a tiétek.Szeretett engem ez az ember valaha?Köszönöm a véleményeteket előre is.

2015. máj. 19. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztosan nem jönnék össze egy olyan férfivel, aki még együtt van/együtt él a feleségével és nem váltak el.
2015. máj. 19. 15:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen,de elmondta és ezt én is tapasztaltam,hogy nincs valami jó anyagi helyzetben egy válás,vagyonmegosztás nem egyszerű dolog főleg ha van két gyerek,sem anyagilag sem máshogy...én ezért fogadtam el.Bár bíztam benne,hogy azért egy év alatt haladunk valamit előre..de maradt a heti két nap :(
2015. máj. 19. 15:25
 3/10 anonim válasza:

en nagyon szomoru tudnek lenni de csak azt tudom tanacsolni h probalj meg tul lepni rajta...

ha meh eleve nos volt akkor valoszinuleg a masik no irant is erez valamit (mondjuk en ezt nem tudhatom) mindenesetre gyere ossze egy masik emberrel es akkor latni fogja hogy boldog vagy massal is es akkor neki nem lesz senkije mert a ,,felesege" is massal van meg mostmar te is..... :))

2015. máj. 19. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Aranyszabaly, h nos palival soha nem kezdunk! A ferfiaknak ez a legkenyelmesebb, h megvan mar a csalad, akihez hazamehetnek, es emellett ott van az izgalmas szereto. Az ilyen pasi nem vagyik megegy csaladra, m nem akar cseberbol vederbe kerulni. Szoval orulj, h kikerultel ebbol a masodhegedusi poziciobol. Par het es helyrejossz, es igy megvan az eselyed arra is, h talalj vki olyat, aki nem a felesegehez megy haza toled.
2015. máj. 19. 16:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem voltam olyan naív,hogy ne nézzek utána.a nőnek tényleg volt egy másik párkapcsolata,egy házban éltek,de külön voltak.Nem a szeretője voltam....
2015. máj. 19. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Ok, nem a szeretoje voltal...Akkor a kerdesem az lenne, h miert volt annyi vitatok abbol, h hazament a felesegehez? Akarhogy nevezed is magadat, a tenyen nem valtoztat, h a pasi nos volt, es utanad a felesegehez ment haza, akar volt annak kapcsolata, akar nem. Most pedig mi a szitu? Szakitott veled es tovabbra is a felesegehez megy haza...Ha ilyen nagy szabadossag van naluk, akkor miert nem valtak el???
2015. máj. 19. 16:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazad van,én is ezzel jöttem neki állandóan.Azt a választ kaptam,hogy az nem olyan egyszerű.Ház,vagyon megosztás,két gyerek...azt mondta ,ha lenne erre pénze már rég megtette volna a lépéseket.Én tudtam és láttam mennyire nincs pénze...ezért nyugodtam bele valamennyire.
2015. máj. 19. 16:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Hat, ha annyira el akar valni az ember, akkor megteszi, hidd el. Csak azert vagyok ebben ennyire hatarozott, m nem egy baratnomnek volt mar kapcsolata nos pasival, es egytol egyig mind ezzel jott. A forgatokonyv ugyanez volt. Vagy valofelben van, vagy akar, a szandek megvan, de megsem tett semmit a pasi. Az meg a masik nagy szoveg, h nyitott hazassagban elnek, m mar elhidegultek egymastol stb stb. Az egyik baratnom 3 evet "pazarolt" egy nos pasira, aki allandoan mondta, h hamarosan elvalik, meg hozza sem er az asszonyhoz, aztan erdekes modon az asszony terhes lett...Eddig egyetlen esetben sem valt el a pasi...sajnos ez van.
2015. máj. 19. 17:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Azt is mondta,hogy menjünk külön egy időre,ameddig ő lerendezi az életét,válás stb. mert ez nem állapot,hogy az ő helyzete miatt állandóan szakítunk...szerintetek ez lehetséges? Hónapokig külön aztán újra együtt?...
2015. máj. 19. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsi a helyesirasomert...Azert irok mert en is 5 evig eltem egy ijen kapcsolatban...nagyon sokat szenvedtem de vegul elegem lett es elhagytam azt a ferfit...es tudod mi lett vele ? Ket honapra ra megint gyereket csinalt a felesegenek...Higyel nekem, menekuj amig csak tudsz es keress egy szabad ferfit..En most mentem ferjhez es hidd el nem is tudom mi lene most velem ha meg azal a nos ferfival lenek.. Tudom hogy szereted de menekuj ebbol a kapcsolatbol minel elobb !!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. máj. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!