Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Ti írkálnátok az exnek?
Több mint 3 éve szakítottam az exemmel, és nem is beszéltünk. Azóta írkál bizonyos időközönként. Nem érdekel mit akar, nem szépen váltunk el, nem maradtunk jó kapcsolatban. Nem haragszom rá, csak megválogatom kikkel barátkozok és mivel ismerem ilyen barátot nem akarok magam mellé.
Ti hogy vagytok a volt párotokkal? Kötelező lenne nekem jópofizni és visszaírni a leveleire?
Ilyen körülmények közt nem.
De ha rendszeres, akkor egyetlen levélben ezt megírnám neki, hogy ne írogasson ő se.
Nem,
én nem válaszoltam két névnapi/születésnapi/karácsonyi köszöntőre és szerencsére utána már nem írt
Én egy ideig udvariasan válaszolgattam a leveleire. Úgy gondoltam, nem utáltuk meg egymást, azt mondta, a barátom szeretne maradni, meg amúgy sem írt sokszor, talán ha két-három havonta, akkor is csak pár sort, semmi személyeset, ne legyek már vele bunkó.
De aztán elkezdett személyeskedni, beszólogatni, hogy nézek ki, felsőbbségeskedni, ezután úgy voltam vele, jól van, ez nekem nem hiányzik, öreg is vagyok már hozzá, foglalkozzon vele a fene.
Szerintem ha úgy érzed, semmi nem köt hozzá, nem vagytok jó viszonyban, felesleges tartani a kapcsolatot, mert végül is miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!