Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek normális az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az ilyen, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottam a barátnőmmel,mert már elviselhetetlen volt az utóbbi időkben,lehet mert többet találkoztunk és jobban kiismertem.Elejében féltékennyé akart tenni mindenféle pasival,engem ez hidegen hagyott.Akkor hívogatott,neten zaklatott mindig valamilyen ürüggyel keresett fel aztán egyik pillanatban még nyugodt volt majd másikban hisztizett és elmondott mindenféle szemétnek,meg hogy ő igazából nem is szeretett.Hát oké,ez engem már tényleg nem érdekelt,csak meg akartam szabadulni tőle.Utána felszívódtam,semmire nem reagáltam,gondoltam ez hátha beválik.Majd felkeresett pár ismerős akiknek összehordott rólam mindenfélét,aki ismert tudta hogy hazudik,aki meg nem vagy ő pártát fogta meg osztotta az észt h ilyen meg olyan szemét vagyok.Talán azzal sértettem ennyire meg,hogy nem ő dobott engem,vagy nem tudom.Volt már más is hasonló helyzetben,hogy alig tudta levakarni magáról az exét.Remélem idővel azért megunja és szépen tovább lép.Mondjuk ezzel a viselkedésével nekem nem tartott szinte semeddig feldolgozni a szakítást,sőt..
2016. ápr. 24. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Ezzel csak megkönnyíti a dolgod. Nem normális. Meg fogja unni, addig meg kitartást!
2016. ápr. 24. 23:08
 2/4 Sunshinedoll ***** válasza:
88%

Így van, örülj neki, hogy emiatt nem viselt meg a szakítás :D Majd meg fogja unni, hagyd figyelmen kívül, tiltsd le a számát, meg a közösségi médián, hogy még véletlenül se találjon meg. Az én exem is hetekig zaklatott, miután szakítottam vele, de mikor látott az új barátommal, akkor végre lekopott, bár gyanítom, hogy amint megtudná, ha esetleg szakítanánk, egyből jönne. Mindig feltűnik, ha épp egyedül vagyok :D

Ez a viselkedés csak őket minősíti, és ez csak a te igazadat bizonyítja, hogy bizony jól tetted, hogy szakítottál vele.

2016. ápr. 24. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, amikor én szakítottam az exemmel, hetekig koslatot utánam még majd, amikor rájött, hogy ebből már nem lesz semmi, elhordott mindennek és elvárta, hogy ezt tűrjem és jó pofát vágjak hozzá, persze megszakítottam vele minden kapcsolatot, letiltottam, meg minden. Erre rám írt az egyik haverja, hogy ő is elmondjon mindennek, aztán a srác le is tiltott, úgyhogy még csak meg se tudtam védeni magam, vagy beolvasni neki. Ezután ex pasim csinált egy kamu profilt, hogy bocsánatot kérjen tőlem, aztán elkezdett szemétkedni, meg bunkózni, mire ezt is letiltottam... Mellesleg egy hét után már talált "egy nálam minden tekintetben jobb lányt", pedig előtte ott sírt, hogy menjek vissza hozzá, mert mennyire szeret és nem akar elveszíteni. (A sírást szó szerint értsd!)

Legalább tudod, melyik kattant csajt kell elkerülnöd... Am nem, nem normális.

2016. ápr. 24. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy "normális". Szakítás után 99%-os eséllyel tuti áskálódik még valamelyik fél. Engem évek múltán is megcsörögnek ismeretlen számról, csak a kedves telefonáló azt felejti el, hogy nem minden vezetékes telefonról lehet manuálisan letiltani a számküldést (asszem talán a szolgáltatónál kell kérni, hogy ne írja ki senkinél), így akarva akaratlanul is alkalmanként kijelzi a volt barátnőm városának körzetszámát. :D Ez amiatt is érdekes, mert rajta kívül senkit sem ismerek onnan. Egyszer majd csak megunja...
2016. ápr. 24. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!