Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van valaki rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki rajtam kívül akinek most törték össze a szívét?

Figyelt kérdés

2017. márc. 22. 22:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mondhatjuk így is, de én voltam a hülye mert kis naiv voltam és elhittem, hogy lehet köztünk valami több is, hogy én majd képes leszek érzelmileg hatni rá fél évnyi töretlen lelkesedés után beláttam, hogy fölösleges minden. Nem kifejezetten jó érzés, de nem is gyötrődöm úgy, próbálok előre nézni és nem sajnálkozom magamon mert az nem vezet jóra.
2017. márc. 23. 00:13
 12/16 anonim ***** válasza:

1 héttel előtte megkérte a kezemet. Azt mondta örökké szeretni fog. Aztán később megütött, folytogatott. Egy részem meghalt akkor. De én szerettem, előtte sose bántott. Képes lettem volna megbocsátani, de ő kilépett. Ott maradtam üresen, jelentéktelennek éreztem magam, életem legrosszabb időszaka volt.

"Miért sírjak egy olyan ember után, aki eldobott, akinek nem kellek?"

Orbitális bulizásba kezdtem, orrba-szájba dugtam vadidegen emberekkel, drogoztam és ittam.

Tettettem hogy jól vagyok, aztán kibukott. 3 hónapig palástoltam hogy minden rendben. Utána beütött a krak. Jött a mélydepresszió és a szembesülés. Amiből 3x annyi időbe telt kilábalni...

Azóta boldog vagyok egy férfival, akit szeretek és ő is engem.

Mindig van kiút. Vagy így-vagy úgy. Hagyj magadnak időt, gyászold meg a kapcsolatot, bőgj, hisztizz, dühöngj, de ne folytsd el, mert magadnak ártasz. Mikor pedig készen állsz arra, hogy megismerd saját magad, akkor csak előre nézz. Ha egyikből a másik kapcsolatba ugrálsz akkor is magadnak ártasz. Légy egyedül is, de ne légy magányos.

Kitartást!

2017. márc. 23. 01:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Törött a szìvem
2017. márc. 23. 08:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül.

Az enyémet szó szerinti értelemben összetörték: váratlan, megalázó, korábbi hazugságokat, becsapást felszínre hozó szakítás után pár héttel kikötöttem a kardiológián.

2017. márc. 23. 10:04
 15/16 anonim ***** válasza:

Megszólítva éreztem magam...

36/F

2017. márc. 25. 10:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Dettó így vagyok mint a 11-es kommentelő. Engem tegnap dobott ki a nem is tudom minek nevezzem... Pasim(?!) vagy partnerem(?!) ... Nagyon szar erzes :/
2017. márc. 25. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!