Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 5 napja szakított velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 napja szakított velem a barátnőm és nem értem miért és nem tudom elfogadni, miért?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok , 2 évig voltam vele együtt és egyik nap tök rendbe volt minden a másik nap már repültem. Azt mondta nekem hogy már egy ideje nem szeret, csak az elején érzett irántam valamit. Nem volt boldog mellettem azt mondja pedig nem ez látszott rajta sose . Azt is mondta hogy nem engedtem élni de ez nem igaz mert mindig azt tettem amit csak akart hogy ne legyen baj. A lakótársával sokat beszélgetett és állandóan annyit mondott neki hogy mi nem vagyunk összeillőek és sokszor féltékenykedett ránk . Mikor beszélni akartam vele hajthatatlan volt , azt mondta hogy az elmúlt pár nap volt élete legjobbja mert szabad volt ( gyakorlaton volt ) és hiába kérdeztem olyat hogy valaki más miatt esetleg vagy ki akarja élni magát jobban azt felelte nem, egy ideig pasit nem akar , tanulni akar meg magával foglalkozni. Végig az látszott rajta hogy túltette magát rajtam nagyon. Mondogatta hogy barátként emberként szeret és néha beszélgetne de azt látom hogy nagyon elvan . tegnap volt bulizni és látom hogy jó pár olyan csávót jelölt be akik olyanok voltak mint az exei . Sajnos a múltjából tudom hogy ő pár nap után tovább lép , ilyenkor lefekszik másokkal és onnantól kezdve vége ( előző kapcsolata ). Miért tette ezt velem mikor mások se értik a környezetembe ? Hogy tudd valaki ilyen könnyen átlépni mások hirtelen ?

#elhagyás #szakítás #túllépet rajtam
2016. nov. 20. 01:08
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Mert téged sem vett komolyan mint az eddigieket sem,te is a sokadik voltál sajnos ennyi,felejtsd el,keress olyat aki szeret tényleg.
2016. nov. 20. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

ha akarod őt,akkor rafkósnak kell lenned és a tettek mezejére kell lépned.

1 hónap alatt fel kell csípned és meg kell dugnod legalább 4 nőt.

készüljön kép ahogy elvagy velük,a randin itt-ott,hogy látszódjon hogy te nem törtél meg,sőt te kívánatosabb vagy mint voltál.

1-2 hét és már írni is fog az ex-szia! mi újság veled?hogy vagy stb.

a szociális dominanciától minden bugyi lehullik és a legnagyobb hatalmat vonzerőt közvetíti.

de ha magadba süllyedsz,megtörsz,nyafogsz kuncsorogsz sajnáltatod magad azzal csak megerősíted,hogy jól döntött.

2016. nov. 20. 01:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Első nagy szerelmem volt az előtt nem volt ilyen , ő is szintén 21. Volt 2 alkalom amikor összevesztünk a gyűrűn az első rögtön az elején volt 1 hónap után én arra azt felettem hadd ismerjem meg jobban meg ez korai , majd újra szeptemberben jött elő ez de akkor már emiatt ki akart dobni, de még mindkettőn a diplomától messze van én addig várni akartam vele hogy ha komolyra tervezzük valami legyen n e csak a szerelem hanem majd valami alapot képző dolog. Létezik hogy ez is közre játszott ? Ha mindig azzal hitegetett hogy a nagy szerelme vagyok meg velem minden jobb és megjegyezte hogy a szakítás után hiányozni fogok neki mint barát meg a szex is akkor mégis miért érzem azt hogy már mással lehetett vagy már van valakije akit helyettem tart ? Kérlek segítsetek mert ebbe nincs sok tapasztalatom mert ilyen hosszú kapcsolatom sose volt
2016. nov. 20. 01:27
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

"tök rendbe volt minden a másik nap már repültem" -> Ilyen nincsen, maximum nem vetted észre/nem akartad észrevenni az intő jeleket/előzményeket/megváltozott viselkedést.

"már egy ideje nem szeret" -> Tessék itt az ok. Ez valószínűleg így is van.

"Nem volt boldog mellettem" -> Másik ok, Ez valószínűleg így is van.

"mindig azt tettem amit csak akart hogy ne legyen baj" -> Ez nagy probléma. Sohasem legyél "papucs". Nem fog tudni tisztelni és felnézni rád mint férfira. Nem, nem azt mondom, hogy legyél irányításmániás, egy control freak. Kettő közötti ideális állapotot kell megtalálni.

"sokszor féltékenykedett" -> Kapcsolatok egyik rákfenéje. Bizalomhiány? Önértékelési gondok? Mindenesetre egészségtelen.

"az elmúlt pár nap volt élete legjobbja mert szabad volt" -> Úgy érzi, melletted börtönben volt. Probléma. Úgy szeress másokat mindig, hogy az illető szabadnak érezze magát.

" valaki más miatt esetleg" -> Felesleges kérdés, téged helyen még negatívabb pozícióba, ezzel csak rontasz a helyzeteden a szemében.

" tanulni akar meg magával foglalkozni" -> Örül, hogy szabad, és nincs bezárva.

"az látszott rajta hogy túltette magát rajtam" -> Nem volt min túltennie magát, mivel nem szeret. A nők egy része egészen addig kapcsolatban marad, amíg végül már semmit nem jelent számára a másik, mint férfi, így könnyen ki tud lépni, a "túltevős" részt lerendezi magában a kapcsolat felbontása előtt.

"barátként emberként szeret és néha beszélgetne" -> Egyértelmű, hogy te viszont többet akarsz, neked ez nem elég, úgyhogy a helyedben én nem mennék bele barátkozásba/haverkodásba.

"pár nap után tovább lép" -> Neki is idő, de mint mondtam, már lerendezte még a szakításotok előtt, ezért tűnik számodra, meg a külső szemlélőknek pár napnak csupán.

Miért tette ezt velem mikor mások se értik a környezetembe ?

Felsoroltam fentebb. Nem tud felnézni rád mint férfira. Az okok egyértelműek, de a férfiak többsége sajnos nem érti a nőket/nem ért a nőkhöz.

Hogy tudd valaki ilyen könnyen átlépni mások hirtelen ?

Csak te látod így (meg az ismerőseid), neki sem pár nap volt, hidd el, csak kivárta, míg megszűnik minden érzelem irántad, és utána szakított. Nem hirtelen történt, csak nem vetted észre, amit észre kellett volna, és nem úgy kezelted előtte, ahogyan kellett volna.

Tanulj az esetből, remélem segítettem. Fel a fejjel!

33F

2016. nov. 20. 01:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak azért se nem értem az egészet mert mikor fogyni akart az első naptól támogattam , le is adott 25 kilót mellettem , elhívtam kondizni segítettem neki edzeni formálodni és mindig akár milyen baja volt lelkileg segítettem neki hogy ne hagyja abba a tanulást , leültem vele , ne hagyja abba futást diétát ha elakadt stb megjegyzem nekem ő úgy volt jó ahogy megismertem de nem álltam az útjába ha el akart érni valamit pl TDK-ra is én biztattam mert nem akart belevágni , akkor miért érezte mellett magát börtönbe ?
2016. nov. 20. 01:31
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2016. nov. 20. 01:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy tudd valaki ilyen könnyen átlépni mások hirtelen ?"

Ez nem hirtelen történt, csak nem vetted, nem akartad észrevenni.

Tudom, nem vígasztal, de a tini szerelmek ritkán tartanak örökre.

2016. nov. 20. 01:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Mást sajnos nem tehetsz, mint hogy elfogadod. Ez természetes reakció a szakítás után, hogy nem tudod elfogadni, nem tudod elhinni. Majd egy idő után sikerül. Ez nagy változás.

Nem is kell magadban keresned a hibát. Gondolkozz el idővel, mi az, amit máshogy kellene csinálnod a következő kapcsolatodban. Esetleg beszélgess a jövőbeli barátnőddel majd a kapcsolatotokról, hogy folyamatosan formálódjon a kapcsolat, ne csak a végén derüljön ki, hogy valami nem volt jó, mikor már késő.

Szerintem nem jó magadat hibáztatni, mert te jóhiszeműen cselekedtél, és sokat megtettél a kapcsolatodért. Az élet ilyen, a fiatal párok 99%-ban nem maradnak együtt. Ez egy természetes dolog. Keresni kell tovább.

az előbb az a hosszú válasz, amit valaki írt, szerintem elég jó volt, azokat mindenképpen fontold meg.

még ennyit tennék hozzá:

"az elmúlt pár nap volt élete legjobbja mert szabad volt" -> lehet, hogy te mindent megtettél érte, (ami nem baj), csak mondjuk lehet (nem biztos, de lehet), hogy túl gyakran hívogattad, elszámoltattad a napjáról, kikérdezés jellegűen kérdezgetted, ami sokaknak idegesítő lehet. Akkor is, ha nem titkolnak semmit, szeretnék az életük egy részét megtartani maguknak.

Vagy túl sokat mondogattad neki, hogy te mindent megteszel érte, és ezáltal úgy érezte, hogy elvársz tőle valamit (hűséget, lojalitást) cserébe. Ez is egy kellemetlen érzés lehet annak, aki kicsit szabadabbnak szereti érezni magát, és nem szeretné úgy érezni, hogy "hála" miatti elvárás, hogy szeresse a másikat.

Nem tudom, érted-e, amiket írtam, illetve, hogy rád voltak-e ezek a dolgok jellemzők, ez csak találgatás annak alapján, amiket leírtál, de lehet, hogy igazak rád.

Sok sikert, vond le a konzekvenciákat, és lépj tovább, ha itt az ideje.

2016. nov. 20. 08:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod igen , értem mire célzol és változtatni fogok a közeljövőben mindenképp
2016. nov. 20. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!