Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok! Küzdenétek a pasitokér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Küzdenétek a pasitokért, ha az kidobna?

Figyelt kérdés
Én annak ellenére, hogy imádom és szeretem a pasimat, ha szakítana, nem futnék utána egy percig se. Rettegnék, hogy visszautasít. Biztosan ez is csak önbizalom kérdése.

2017. márc. 3. 22:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Én se futnék!
2017. márc. 3. 23:01
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Én sem futnék. Szakításkor lehet beszélnék vele, igyekeznék megérteni, esetleg megváltoztatni a döntését, ha úgy érzem, hogy csak túlreagál valamit, vagy hasonló. De ha ragaszkodna a szakításhoz, akkor utána már nem keresném, hagynám hogy megtalálhassa a boldogságát nélkülem. Borzalmas lenne, nagyon fájna, összetörnék, de nem erőltetném rá magam, meg sem próbálnám.
2017. márc. 3. 23:05
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Volt egy pasim, ma már ex.

Imádtam, de a haverokat választotta helyettem.

Mondtam, hogy azért még beszéljünk(naiv voltam, első kapcsolat), de ő azt mondta, hogy nem, mert akkor sosem lesz vége.

Végül a haverjain keresztül csak elkezdett érdeklődni, de akkor már én nem beszéltem vele, meg azóta se.

Amíg vannak vitáink, DE tart a kapcsolat, és mindketten a megoldásra törekszünk, addig természetesen küzdök, hogy jobb legyen, de ha valaki kimondta már a végszót, az után nem érdemes tovább koslatni.

21/L

2017. márc. 3. 23:06
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem, annyi pasi van, mint a szemét.
2017. márc. 3. 23:07
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
Nem. Nem aláznám meg magam.
2017. márc. 4. 06:11
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Meg nem szuletett meg az a pasi:)
2017. márc. 4. 06:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem. De az se 100-as aki arra vár, hogy majd a pasi könyörgi vissza magát.
2017. márc. 4. 07:27
 8/12 anonim ***** válasza:
31%
Akkor miért várjátok el ugyanezt a pasitól fordított esetben?
2017. márc. 4. 07:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Én próbálnám menteni a kapcsolatunkat, az biztos, de természetesen x idő elteltével feladnám. Meg is történt ez, körülbelül 1 éve jártunk a sráccal. Küzdöttem, végül elengedtem. Utána ő jött vissza, azóta 6 év telt el, imádjuk egymást.
2017. márc. 4. 08:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy nagyon hervasztó bármelyik nemtől, ha fut a másik után aki kidobta. Hiszen az egyértelmű jele, hogy annak nem kell...akkor hogy "küzdesz" érte? Nem érte küzdesz hanem az ő akarata ellen.

Küzdeni akkor lehet a másikért ha még nem jöttetek össze és meg akarod győzni hogy te vagy számára a méltó partner...de én ezt is gyengeségnek tartom. Csak akkor érdemes kapcsolatban lenni, ha két ember úgy dönt hogy ezt akarják és csak addig amíg ez a döntés kölcsönös örömet jelent. Soha nem futnék más után,akkor sem ha egyedül maradok.

2017. márc. 4. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!