Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újrakezdjem a barátnőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdjem a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
A héten szakitottam a barátnőmmel mert részegen többször is smárolt más srácokkal és hazudott is róla. Persze nagyon sajnálja meg megigért mindent .Első szerelem. 1 évig tartott és nagyon fáj és tudom hogy majd jobb lesz de szeretném elhinni ha majd érettebb lesz akkor újra tudjuk kezdeni. Én nem voltam vele elég szigorú őt meg húzta a rossz környezet de egyébként nagyon szerettük egymást. Szeretném majd vele újra kezdeni később ha már kinőtt ebből de nem tudom. Ti mit tennétek?

2017. márc. 2. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"csak ha voltál ilyen helyzetben akkor tudod hogy ez nem könnyű."

Ez a helyzet konkrétan annyi, hogy szakítottál az 1. szerelmeddel. Aki nem vele éli le az életét, az ezen mind keresztülmegy. Az meg elég sok ember, mégsem jönnek össze újra, csak mert az úgy kényelmes. Tudom, hogy nehéz, de szedd össze magad, mert ez megesik. Valószínűleg nem ez volt az utolsó.

2017. márc. 2. 16:39
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Azzal nem értek egyet,hogy lehetsz akármilyen részeg nem csalod meg. Namár az alkohol is egy drog,ha annyit iszol belőle,hogy elérd azt a szintet,hogy nem tudsz magadról bizony utadba akad egy pasi aki bepróbálkozik akkor te visszasmárolsz. Van az a részegség,hogy még tudsz amgadról és van az ami már majdnem a detox szint,hogy már látni sem látsz,kiesik az emlékezeted semmit nem tudsz magadról. Nem tudom a lány mennyire volt részeg? Ha viszont ennyire részeg volt inkább lelkileg vannak gondjai,hiszen nomrális lány nem iszik ennyit. Hidd el tudom,mert én is csináltam ilyet,sajnos amitt mert a szüleim nem foglalkoztak velem,apám régebben vert és egyéb ügyek,tini voltam és ezzel akartam felhívni magamra a figyelmet. Akkor nekem is volt egy barátom akit így csaltam meg,hogy smároltam fiúkkal részegen,ő is megbocsájtott nekem és én is volt,hogy hazudtam róla miko mások elmesélték ,hogy mi történt. Valóban meg fog változni később a lány,de az még odébb van,sok dolgon kell még keresztül mennie,reméljük nem lesz tragédia én is csoda,hogy megúsztam "komolyabb" baj nélkül ezt az időszakot. Végül én hagytam ott a srácot,bár tényleg szerlems voltam belé,de tudtam,hogy ő sokkal jobban szeret és jobbat érdemel. Már így 10 év távlatában nyilván sajnálom a dolgot és úgy érzem bolond voltam akkoriban. De nem hibáztatom magam,mert tudom,hogy milyen lelkiállapotban voltam ,hiába nem látta a környezetem rajtam én belül haldokoltam.
2017. márc. 2. 16:40
 13/16 A kérdező kommentje:

11: igazad van, köszi

12: 2x került detoxba de én akkor se nyelhettem végtelenségig a dolgokat

2017. márc. 2. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne kezdd újra. Várj fél évet, és saját magadat fogod arcon köpni még a gondolattól is, hogy újra bele akartál vágni. Ne legyél balek, zavard el a csajt a fenébe!
2017. márc. 2. 17:05
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha tudom, hogy részegen hülyeségeket csinálok,akkor az az alap, hogy nem iszom,vagy max egy pohárral.Persze erre lehet kifogás, hogy még csak kislány vagyok.De az kevés lesz, aki akarja mindenre ráfoghatja,oka mindenkinek van, csak az a kérdés mennyire állja meg a helyét.Ez szerintem meg nem olyan.(10)
2017. márc. 2. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Ne vàrj rà felesleges !Mégha érettebb lessz idővel ês összejöttök akkor majd te nem tudsz bizni benne mert még érettebb fejjel is simàn megcsalna mert megtehette veled engedtél neki!Ennek igy semmi értelme !
2017. márc. 4. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!